Hai să vorbim despre Dumnezeu – Lidia Șchiopu

lei47,00

Descriere

Cand totul in jur se clatina, cand parca se surpa temeliile, cand cauti in zadar Adevarul, cand iti intinzi mana spre o ancora a sperantei si nu reusesti s-o apuci, ajungi sa te intrebi: exista ceva stabil in Universul nostru?

Da! Fiinta care conduce Universul si are puterea suprema in univers, Domnul Dumnezeu, Stanca Veacurilor, El nu Se clatina! El este vesnic si va ramane vesnic, caci anii Lui nu se vor sfarsi.

Vrei sa-L cunosti pe acest Dumnezeu intr-un mod personal?
Vrei sa stii de ce merita sa-L asculti, sa-L urmezi si sa-L iubesti?
Vrei sa stii de ce te poti increde in El?
Vrei sa stii ce zice El despre tine?
Atunci, cartea aceasta e pentru tine! Iti va raspunde la multe dintre intrebarile tale si te va ajuta sa te imprietenesti cu Dumnezeu.

Hai sa vorbim despre Dumnezeu se adreseaza oricarei persoane care doreste sa-L cunoasca pe Dumnezeu.

Cine sunt eu? De unde vin? Incotro ma indrept?
Sunt intrebari care isi cauta raspunsuri. Iar de raspunsurile la aceste intrebari depinde modul cum ne traim viata, pentru ca ele determina calitatea vietii noastre.
Ai auzit macar odata fraze precum: Esti o persoana buna de nimic, nu intruchipezi nici frumusetea, nici desteptaciunea, de ce te-ar iubi cineva… nimeni nu te vrea. Nu ai reusit nici la scoala mare lucru, nici in casnicie, nici ca parinte… Viata ta nu are nici o valoare, nici un sens!
Cum ai gestionat aceste situatii? Stii ca Dumnezeu Creatorul a pus in noi capacitatea de a alege? Fiecare este liber sa aleaga ce crede si pe cine crede; si este responsabilitatea noastra sa distingem adevarul de minciuna.
Eu am cautat raspunsurile in Cuvantul lui Dumnezeu si am descoperit cine sunt in El si prin El! Mi-am descoperit adevarata identitate! Si acest lucru mi-a schimbat viata!
A te percepe corect, a avea o imagine de sine sanatoasa, a-ti cunoaste identitatea este hotarator pentru calitatea vietii tale. Pentru ca gandirea iti dirijeaza trairea!