Musulmanii, magia și împărăția lui Dumnezeu – Rick Love

lei24,00

Stoc epuizat

Descriere

\”Spre deosebire de numeroase carti recente care prezinta formule nefundamentate sau clisee agreabile, Musulmanii, magia si Imparatia lui Dumnezeu il va echipa pe soldatul Crucii, meditativ si orientat spre aplicatie. Aceste capitole sunt adanc inradacinate in Cuvantul lui Dumnezeu. Teologia biblica si anii de experienta din \””transee\””, pe langa abilitatile neobisnuite de comunicare, se combina pentru a ne oferi o carte care nu este doar o lectura placuta, ci si un manual realist pentru lupta impotriva lui Satan si a fortelor lui. Dragostea ne ofera instrumente care, o data aplicate, vor contribui semnificativ la izbavirea zecilor de mii de musulmani din imparatia intunericului si trecerea lor in Imparatia Fiului lui Dumnezeu.\””

— Dr. Greg Livingstone, fondator al Agentiei misionare \””Frontiers\””

\””Rick Love ofera multe sugestii interesante in acest volum. El combina constatarile la care a ajuns in urma experientei pe campul de misiune cu expertiza unui cercetator biblic. Analiza sa despre cadrul cultural al Scripturilor este meticuloasa si, adesea, superioara explicatiilor cercetatorilor biblici care ignora, deseori, fenomenele animiste sau nu stiu sa le explice din cauza orientarii lor occidentale. Aceasta carte ii poate ajuta pe misionari sa obtina biruinte in slujirea oamenilor inca napastuiti de stransoarea apriga a duhurilor rele.\””

— Dr. Clinton Arnold, Profesor de Noul Testament si Literatura la Talbot School of Theology

\””Dr. Rick Love exploreaza un domeniu nou in cartea sa, care asociaza islamismul traditional, perspectivele biblice si strategia de plantare de biserici in randul musulmanilor. Dr. Love nu este doar un expert in teorie. El a petrecut ani de zile punandu-si teoria in practica intr-un context islamic. Putini sunt aceia care i-au fost alaturi in evanghelizarea musulmanilor. Aceasta carte este salutata cu entuziasm de profesorii care predau islamismul, dar si de cei care slujesc in tarile musulmane\””.

— Dr. Phil Parshall
Autorul cartilor New Paths in Muslim Evangelism, Beyond the Mosque si The Cross and the Crescent

\””Autorul a directionat intrebarile unui misionar spre Biblie in ce priveste problemele majore carora trebuie sa le faca fata plantatorul de biserici in randul musulmanilor – confruntarea puterilor spirituale, contextualizarea si dezvoltarea liderilor. Cartea este echilibrata din punct de vedere teologic, relevanta din punct de vedere practic si foarte interesanta.\””

— Dr. J. Dudley Woodberry
Profesor de islamism, FullerTheological Seminary