Shop online

Cautati Împaratia lui Dumnezeu Volumul 1

Daca vrem sa ne concentram asupra unei prioritati supreme in viata, atunci aceasta ar trebui sa fie cautarea Imparatiei lui Dumnezeu. Tot ceea ce are nevoie viata umana, se gaseste acolo, si in afara Imparatiei nu exista nimic pentru care merita sa traiesti. Nu este doar o imparatie viitoare, dar si un taram in care putem intra in momentul de fata si in care putem ramane pana in vesnicie. Ne-am nascut ca sa gasim dragostea lui Dumnezeu si, pana cand sufletul nostru nu-si atinge tinta, inimile noastre nu vor gasi odihna.

Aceasta carte, impreuna cu cele doua volume care o urmeaza, va fi un stimul pentru cel care tanjeste sa asculte porunca pe care ne-a dat-o Isus: „Cautati Imparatia lui Dumnezeu” si va insufleti dorinta de a intra in cautarea suprema dupa lucrurile nevazute, infinite, vesnice si ceresti.

Aderand la adevarul biblic, autorul cauta, de asemenea, sa avertizeze cu seriozitate sufletele flamande de pericolele ascunse care ii asteapta pe aceia care intra in Imparatie. Exista uzurpatori care incerca sa ocupe tronul lui Dumnezeu cu indrazneala.

Primul volum se focalizeaza asupra cautarii ce are ca final gasirea Imparatului Imparatiei care, conform versetului minunat din Epistola catre Evrei, este Isus Hristos „acelasi ieri, azi si in veci”. Scopul volumului de fata este de a demonstra ca Imparatul tuturor veacurilor inca este aproape in toata maiestatea si splendoarea Sa.

6.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Familia – o perspectiva crestina asupra caminului contemporan

Cartea este impartita in sapte parti:
– prima parte Perspective teologice si sociologice asupra vietii de familie prezinta o teologie fundamentala a relatiilor de familie si o serie de perspective teoretice asupra familiei ca un sistem in curs de dezvoltare;
– partea a doua Casatoria: temelia vietii de familie este dedicata unor subiecte ca alegerea partenerului si intemeierea unei casnicii trainice;
– partea a treia Cresterea copiilor: extinderea vietii de familie este axata pe dezvoltarea si pe educarea copiilor, pe tensiunea in relatiile parinte-adolescent;
– partea a patra Sexualitatea: identitatea in viata de familie trateaza definitiile variabile atribuite masculinitatii si feminitatii, implicatiile pe care aceste variatii le au asupra vietii de familie si dimensiunile diferite ale crearii noastre ca fiinte sexuale;
– partea a cincea Comunicarea: inima vietii de familie descrie expresia iubirii si a intimitatii, precum si expresia maniei si a conflictului intre membri;
– partea a sasea Dinamica sociala a vietii de familie pune in discutie: stresul, divortul, parintele singur, recasatorirea si familiile reconstituite;
– partea a saptea Viata de familie in societatea moderna vizeaza efectele pe care le are societatea moderna asupra vietii de familie.
Deja foarte cunoscuta printre cadrele didactice din colegii si din universitati, printre pastori si printre terapeuti crestini, Familia a fost revizuita si include acum rezultatele cercetarilor actuale si tendintele contemporane. Prima editie a primit urmatoarele critici favorabile:
„Aceasta perspectiva crestina asupra caminului contemporan […] este scrisa cu multa indemanare si este foarte inspirata. Aproape orice si-ar dori o persoana sa cunoasca despre familie si despre etapele, despre functiile si despre probleme ei multiple este inclus in aceasta carte.”
Evangelical Beacon

Cartea este impartita in sapte parti: – prima parte Perspective teologice si sociologice asupra vietii de familie prezinta o teologie fundamentala a relatiilor de familie si o serie de perspective teoretice asupra familiei ca un sistem in curs de dezvoltare; – partea a doua Casatoria: temelia vietii de familie este dedicata unor subiecte ca alegerea partenerului si intemeierea unei casnicii trainice; – partea a treia Cresterea copiilor: extinderea vietii de familie este axata pe dezvoltarea si pe educarea copiilor, pe tensiunea in relatiile parinte-adolescent; – partea a patra Sexualitatea: identitatea in viata de familie trateaza definitiile variabile atribuite masculinitatii si feminitatii, implicatiile pe care aceste variatii le au asupra vietii de familie si dimensiunile diferite ale crearii noastre ca fiinte sexuale; – partea a cincea Comunicarea: inima vietii de familie descrie expresia iubirii si a intimitatii, precum si expresia maniei si a conflictului intre membri; – partea a sasea Dinamica sociala a vietii de familie pune in discutie: stresul, divortul, parintele singur, recasatorirea si familiile reconstituite; – partea a saptea Viata de familie in societatea moderna vizeaza efectele pe care le are societatea moderna asupra vietii de familie.
Deja foarte cunoscuta printre cadrele didactice din colegii si din universitati, printre pastori si printre terapeuti crestini, Familia a fost revizuita si include acum rezultatele cercetarilor actuale si tendintele contemporane. Prima editie a primit urmatoarele critici favorabile:
„Aceasta perspectiva crestina asupra caminului contemporan […] este scrisa cu multa indemanare si este foarte inspirata. Aproape orice si-ar dori o persoana sa cunoasca despre familie si despre etapele, despre functiile si despre probleme ei multiple este inclus in aceasta carte.”Evangelical Beacon

40.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Oameni cu totul deosebiti

PAginile ce urmeaza sunt un jar aprins de invatatura pentru viata. Focul mistuie, curata, purifica.Paginile acestea trebuie citite cu multa atentie, nu in graba. epistola lui Iuda, explicata si luminata aici, poate fi operatia de extirpare a unor tumori spirituale fatale.

Cu mult respect pentru autor, si cu dragoste de Dumnezeu si de neam, ma rog ca aceasta carte sa fie un strigat de alarma pentru trezirea bisericii lui Hristos din zilele de astazi, ca sa ajungem sa fim “oameni cu totul deosebiti” pentru gloria lui Dumnezeu.

10.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Strigate de pe cruce, de Erwin W. Lutzer

„Erwin Lutzer are abilitatea unica de a face ca problemele doctrinare complexe sa fie limpezi ca si cristalul. In Strigate de pe cruce el explica insasi esenta mesajului crestin, facandu-l extraordinar de clar, atat in ce priveste misterul sau transcendent, cat si in ce priveste gloria sa stralucitoare.”
John H. Armstrong, presedinte Reformation and Revival Ministries

Strigate de pe cruce este cu adevarat o calatorie spre inima lui Isus. Întotdeauna mi-a fost greu sa citesc cuvintele lui Isus pe cruce fara sa ma simt coplesit de marea iubire pe care a exprimat-o in clipele mortii Sale. Ai obligatia morala fata de tine insuti sa citesti aceasta carte. Viata ta devotionala nu va mai fi niciodata aceeasi!”
dr. David Jeremiah, pastor principal Shadow Mountain Community Church

13.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Pachet carti Tozer – 18 carti

Pentru 180 de lei poti achizitiona 18 carti de A. W. Tozer

1. Isus, Capetenie credintei noastre

2. Urmarirea lui Dumnezeu

3. Sfetnicul

4. Credinta dincolo de ratiune

5. Dumnezeu in urmarirea omului

6. Tragedie in Biserica

7. Ce s-a intamplat cu inchinarea ?

8. Rutina, Putreziciune sau Trezire

9. Nascut dupa miezul noptii

10. Isus, omul nostru in slava

11. Viata lui A.W. Tozer

12. Oameni care s-au intalnit cu Dumnezeu

13. Omul : salasul lui Dumnezeu

14. Isus este biruitor !

15. Atributele lui Dumnezeu vol 1

16. Atributele lui Dumnezeu vol 2

17. Radacina celor drepti

18. Intorc vorba diavolului.

180.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Eu – minunea lui Dumnezeu

O carticica versificata despre minunea lui Dumnezeu, omul. Rima versurilor si grafica reusita fac din aceasta carte o atractie reala pentru cei care invata a citi. Versurile cartii scot in evidenta simturile daruite de Dumnezeu omului pentru a cunoaste mediul inconjurator.

 

5.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Camasa lui Cristos, Lloyd C. Douglas

Bine-cunoscuta poveste a omului care a castigat camasa lui Cristos la un joc de zaruri

Marcellus, un ofiter roman, castiga la zaruri camasa lui Cristos. In scurt timp, porneste in cautarea adevarului despre camasa Nazarineanului – o preocupare care il va conduce catre radacinile si esenta crestinismului si va infatisa cititorului, in culori vii, lumea Romei antice.

O poveste mereu actuala, despre aventura, credinta si iubire, despre nazuintele adanci ale sufletului, dar si despre mantuirea lui.

De-a lungul acestei aventuri, atat Marcellus, cat si cititorul sunt siliti sa-si analizeze credinta si sa-si evalueze standardele dupa care si-au trait viata.

exclude_page: 0

38.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Incercarea credintei, de Martin Lloyd – Jones

De ce sufera oamenii buni pe nedrept, in timp ce altii par a fi ocoliti de necazuri?

Asaf, prietenul apropiat al regelui David, discuta in Ps.73 aceasta problema – enigma ce adesea i-a nedumerit si descurajat pe oamenii lui Dumnezeu. Psalmistul isi dezvaluie fara oprelisti sentimentele si framantarile,      conducandu-ne pas cu pas din pragul disperarii pana la glorioasa certitudine din final. Cartea aceasta este o resursa excelenta pentru cei ce se mira de  sau se lupta cu aparenta nedreptate – o carte ce ne ajuta sa dobandim o conceptie echilibrata, biblica despre lume.

exclude_page: 0

19.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Scena intai – Seria “Deasupra liniei”, de Karen Kingsbury

Trei ani au trecut ca gandul, doi prieteni foarte buni si un vis incredibil…

exclude_page: 0

26.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Imnurile harului

Această colecţie de imnuri duhovniceşti se doreşte a fi o lucrare de laudă pentru Împăratul Împăraţilor (Ps. 45:1) menită să completeze zestrea spirituală a bisericilor noastre. Ce minunat har să porţi în pământescul grai din armonia cântărilor cereşti, dar şi ce mare responsabilitate de a păstra curată calea acestor cântări prin vremi întunecate. Avem marea trimitere (Mt. 28:19-20) şi responsabilitate ce revine fiecărui mântuit de a transmite mesajul dragostei lui Hristos „pentru ca oricine crede în El să nu piară ci să aibă viaţă veşnică” Ioan 3:16. Împlinirea acestei însărcinări este un har, iar aici veţi găsi cântări ce vor fi o îmbărbătare sub dulcea povară a slujirii.

Harfa conţine 1535 de cântări.

60.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Comentariu asupra Psalmilor 51 – 100, de John Phillips

Lucrarile aparute in seria Exploring intrunesc trasaturi care le fac sa fie preferate de cei ce vor studieze temeinic Sfanta Scriptura:
– schite detaliate, bazate pe procedeul aliteratiei;
– note despre paternitatea literara a cartii explorate;
– interpretarea directa si temeinica a textului biblic;
– aplicatia practica a comentariului biblic.

34.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Hermie: Dumnezeu ma asculta cand ma rog

Omida Hermie se grăbeşte să ajungă la casa bunicii. Pe drum, descoperă un prieten care are nevoie imediată de ajutor. De fapt, e o urgenţă! La repezeală, Hermie fuge să găsească pe cineva care să-l ajute, dar e atât de prins în căutarea lui, încât uită de Cel la care trebuia să fi apelat de prima dată. Hermie învaţă o lecţie importantă despre promisiunile lui Dumnezeu şi despre puterea rugăciunii.Având propoziţii simple, cuvinte din vocabularul de bază şi ilustraţii încântătoare, Hermie: Dumnezeu mă ascultă când mă rog este darul ideal pentru copiii care învaţă să citească şi o carte deosebită pentru părinţii care doresc să le transmită credinţa creştină, în timpul dedicat citirii în familie.

24.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Groparul lui Dumnezeu

Groparul lui Dumnezeu – L-a îngropat stiinta pe Dumnezeu?

Este oare adevarat, intreaba Lennox, ca totul in stiinta indica in directia ateismului? Ar fi posibil ca teismul sa faca pereche mai buna cu stiinta, decat o face ateismul? L-a ingropat stiinta pe Dumnezeu, sau nu? Groparul lui Dumnezeu reprezinta o contributie inestimabila la dezbaterea cu privire la relatia dintre stiinta si religie.

39.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Nu in inima

“Am descoperit ca singurul lucru pe care-l pot controla este cat de bine spun o poveste si cat de bine urmaresc adevarul… Adevarul te va conduce intotdeauna intr-un loc bun.” 
 
— Chris Fabry 
 
Truman Wiley prezenta reportaje din intreaga lume, dar acum titlurile tulburatoare sunt ale sale. A ramas fara slujba si a pierdut legatura cu familia sa, dar nimic nu-l tine mai mult treaz noaptea decat inima tot mai slabita a fiului sau. 
 
Cu facturile de spitalizare adunandu-se mai rapid decat isi poate Truman paria economiile de-o viata, se pare ca nu exista cale de scapare… pana cand sotia lui de care s-a instrainat ii arunca un colac de salvare — sansa de a scrie povestea unui condamnat la moarte care este dispus sa-si doneze inima fiului lui Truman. 
 
Pe masura ce data executiei se apropie, Truman descopera dovezi tulburatoare care s-ar putea sa indice un alt criminal. Pentru ca fiul sau sa traiasca, trebuie oare sa moara un om nevinovat? Pe masura ce investigatia pe care o intreprinde avanseaza, Truman e silit sa se confrunte cu propriile falimente si ia o decizie care-i va schimba pentru totdeauna viata, familia, asa cum va schimba si destinele a altor doi oameni. 

32.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Daruri ale Duhului Sfânt

În acest volum binevenit, Dr. Barry Chant explică practic și clar ce învață Biblia despre darurile Duhului Sfânt. Îl cunosc pe Dr. Chant de peste douăzeci și cinci de ani. Este un om care oglindește dragostea lui Isus, are o adâncă pătrundere în Cuvântul lui Dumnezeu și o pasiune de a edifica Trupul lui Christos. Trăiește ceea ce predică și eu îl numesc prieten drag.

Dr. Chant revelează adevăruri profunde într-o manieră simplă. Îmi place modul în care accentuează faptul că deși Duhul Sfânt împarte daruri spirituale prin har, depinde de noi să le folosim prin credință.

Isus ne-a promis putere, pentru a fi martori „până la marginile pământului”. De acest tip este puterea lui Dumnezeu, suficientă ca să meargă până la capăt. Dumnezeu nu lucrează cu țârâita sau pe bucățele. El nu este mână-strânsă sau zgârcit, ci este generos. El nu împarte Duhul pe porții, măsurate și cântărite pe un cântar ceresc. El nu închide robinetul așa încât să nu curgă decât câțiva stropi. El îl lasă să curgă. Dumnezeu nu are contor de apă în cer și Cincizecimea nu este doar o atingere binecuvântată sau o ungere doar pentru o predică. Ea va continua, până când Marea Însărcinare va fi îndeplinită, până când nu va mai fi nevoie să evanghelizăm – o mișcare continuă și extinsă a Duhului lui Dumnezeu, până la sfârșitul veacului.

Darurile Duhului nu desemnează niciodată talentele naturale, cum ar fi un dar în domeniul muzicii sau al altui fel de artă. Darurile descrise în 1 Corinteni 12 sunt manifestări supranaturale ale Duhului Sfânt.

Așadar, credința care mută munții n-o putem dobândi prin încercare. Ea nu este produsul strădaniei, încordării sau concentrării. Credința este o manifestare a Duhului care demonstrează puterea supranaturală a lui Dumnezeu.  ABC-ul credinței este că după cum acționăm noi, acționează și Dumnezeu. Ceea ce face Dumnezeu, face prin noi. Dacă noi nu facem nimic, Dumnezeu nu face nimic cu noi. Întotdeauna, Dumnezeu lucrează cu lucrătorii și inițiază cu inițiatorii.

Credință înseamnă a prinde șansa, sau, altfel, nu este credință.  Dar a prinde o șansă de la Dumnezeu nu este un joc de noroc. Credința produce o interacțiune între Christos și noi. Credința schimbă oamenii care schimbă lumea. Credința este un fel de sistem imun ce filtrează temerile noastre care, altfel, ne-ar paraliza toată activitatea.

Vindecarea, de asemenea, face parte din planul lui Dumnezeu de răscumpărare. Isus a murit pentru iertarea păcatelor și prin suferințele Sale, noi suntem vindecați, atât spiritual, cât și fizic. Lucrarea darurilor de vindecare depinde de răspunsul nostru, ca și de răspunsul celui pentru care ne rugăm. Ea vine ca răspuns la credință, potrivit cu nevoia omului și cu voia lui Dumnezeu.

Oricum, Scriptura arată că, pe lângă puterea de a vindeca bolile, există încă multă putere disponibilă: există o putere de a face minuni. Isus a spus: „Cine crede în Mine, va face și el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele și mai mari decât acestea” (In. 14.12). Isus a vindecat și a eliberat. Însă El a spus că, credincioșii vor face mai mult. Prin darurile Duhului Sfânt, puterea de a face minuni ne este disponibilă și nouă, astăzi.

Sper că această carte vă va încuraja, pe voi și biserica locală, pentru a păși mai departe prin credință, așa încât să vedeți darurile spirituale activând în lucrarea voastră, așa cum a rânduit Domnul.

Aduceți-vă aminte, prin puterea Duhului Sfânt și în Numele lui Isus, noi trebuie să jefuim iadul și să populăm cerul, de dragul Calvarului!”

30.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

O noua speranta

Poate ea transforma o sansa mai putin buna intr-o reusita?

Fara zestre si disperata, Tressa Neill se inscrie la primul curs al scolii Wyatt de fermieri din Barnett, Kansas. Programul unic oferit de scoala le invata pe tinerele din Est aptitudinile de care au nevoie pentru a deveni fermiere – sau sotii de fermier. Dar are oare Tressa aptitudinile necesare ca sa faca fata instruirii de catre matusa Hattie in lucruri precum mulsul vacilor, infierarea viteilor si pregatitul unei mese pentru muncitorii flamanzi de la ferma?

Abel Samms nu vrea sa aiba nimic de-a face cu grupul de posibile mirese pe care vecina lui le‑a adus in oras. Fusese indragostit nebuneste de o fata din Est – si ea ii fransese inima. Dar Tressa cea tacuta ii atrage atentia. Ea are ceva special, pe langa ifosele ei de fata educata. Cand apar problemele oare isi va risca Abel viata – si inima – ca s-o ajute pe aceasta fata din Est?

28.00 ronPrice:
Loading Updating cart…
Pages: 1 2 3 4 5Next >Last »