Shop online

O samanta – minunea lui Dumnezeu

O carte care se adreseaza prescolarilor care vor sa deprinda cititul. Textele sunt scurte si reprezentate  grafic pentru o mai usoara intelegere.

5.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Cortina de catifea vol. 1

Cortina de catifea: Lasand Cortina de Fier in urma pentru totdeauna, Estera nu stie ca nu a facut decat sa schimbe o cortina cu alta

Paseste inapoi in vremea anilor ’80, cand comunismul inca domina puternic Europa de Est, si imagineaza-te alaturi de Estera, o adolescenta din Romania care se duce pentru prima oara inAmerica, pe taramul libertatii, si descopera ca acolo o asteapta cu mult mai mult decat o simpla diferenta culturala.

In avion in drum spre America, ea intalneste un domn crestin mai in varsta, care o avertizeaza cu privire la Cortina de catifea, un echivalent occidental al Cortinei de Fier. La inceput, Estera este ferm hotarata sa ia seama la avertizarea acestui domn, dar cand frumusetea si individualitatea ei atrag atentia unui tanar aratos, rafinat si marinimos, pe nume Ron Atwood, si cand talentul ei de cantareata ii deschide rapid usile unei noi lumi, ea uita de Cortina de catifea si se desfata in nou-gasita ei libertate si popularitate. Treptat, imaginea ei despre ceea ce inseamna cu adevarat a fi crestin devine tot mai incetosata. Cortina de catifea o invaluie. Va ajunge oare sa o infasoare pe deplin sau va reusi sa scape dintre faldurile ei?

exclude_page: 0

27.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Crescut in biserica subterana

Viaţa lui Isaac Liu a stat sub semnul miracolului încă de la naşterea sa şi a continuat în acelaşi fel pe parcursul numeroaselor situaţii dramatice prin care a trecut.

Devotamentul ferm pentru Isus arătat de bunica sa, greutăţile familiei unui „duşman al statului” chinez, botezul în apă la numai opt ani, prima predică rostită la doar unsprezece ani, fuga întregii familii în Myanmar şi apoi emigrarea în Germania – sunt câteva linii ce schiţează planul lui Dumnezeu pentru viaţa tânărului Isaac.

Isaac a crescut în umbra unui tată renumit deja atât în lumea creştină din Occident, cât şi în China comunistă pentru activităţile sale creştine socotite subversive. Totuşi Isaac a căutat cu ardoare voia lui Dumnezeu pentru viaţa lui încă de timpuriu, iar experienţele sale spirituale şi călăuzirea divină de care a avut parte până acum arată că Dumnezeu foloseşte cu putere orice om care se pune la dispoziţia Lui.

Teama de oameni dispare când ajungi să îi cunoști. Recomand oricui are posibilitatea să facă o vizită în China. Nu vă lăsaţi fascinaţi doar de particularităţile noastre culturale, ci intraţi în biserici, căutaţi-i pe creștini și experimentaţi lucrarea lui Dumnezeu de acolo. Vă veţi întoarce cu o nouă însufleţire și cu prieteni noi – iar de prieteni nu trebuie să vă temeţi.
Isaac Liu

Albrecht Kaul a făcut parte, timp de 14 ani, din bordul de conducere al Christliche Verein Junger Menschen [YMCA] din Germania. De-a lungul anilor, a călătorit mult în China, iar contactul cu comunitățile locale chineze i-a oferit o imagine complexă a acestei ţări misterioase.

15.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Cand vine Duhul Sfant

Cuprins

 • 1. Cine este El?
 • 2. Pregatirea locuinţei Lui
 • 3. Este botezul cu Duhul Sfânt o a treia binecuvântare?
 • 4. Mărturia Duhului
 • 5. Puritate
 • 6. Putere
 • 7. Testând duhurile
 • 8. Călăuzire
 • 9. Inima blândă şi smerită
 • 10.Nădejde
 • 11.Substitutul Duhul Sfânt pentru bârfă şi vorbire de rău
 • 12.Păcatul împotriva Duhului Sfânt
 • 13.Ofense împotriva Duhului Sfânt
 • 14.Duhul Sfânt şi învăţătura sănătoasă
 • 15.Rugăciunea în Duhul
 • 16.Caracteristici ale predicatorului uns
 • 17.Predicarea
 • 18.Chemarea Duhului Sfânt la lucrare
 • 19.Sabia în teacă: o lege a Duhului
 • 20.Biruinţa prin Duhul Sfânt asupra suferinţei
 • 21.Binecuvântarea care se revarsă
 • 22.Importanţa doctrinei şi experienţei sfinţirii pentru liderii spirituali
 • 23.Biruinţă asupra mâniei prin puterea Duhului Sfânt

 

exclude_page: 0

15.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Biserica adevarata. Exista? Pot sa o gasesc?, de Larry Crabb

Unde pot găsi o biserică pe care să vreau s-o frecventez? Aceasta e întrebarea care frământă inima şi mintea unuia dintre scriitorii şi dascălii evanghelici contemporani de frunte. Dr. Larry Crabb crede cu înflăcărare în Isus Cristos şi în Cuvântul lui Dumnezeu. A făcut parte decenii întregi din biserică, dar, în ultimii ani, a remarcat o tendinţă îngrijorătare nu doar în sine însuşi, ci şi printre liderii şi membrii de rând ai bisericii, indiferent de generaţia din care aceştia fac parte. Oare de ce eu şi alţii – care decenii întregi au mers cu credincioşie şi în mod constant la biserică – ne pierdem interesul pentru frecventarea bisericii, ca să nu mai vorbim de implicare? Cu o surprinzătoare smerenie şi francheţe, Dr. Crabb îşi prezintă preocuparea tot mai stăruitoare pentru această problemă, care îi frământă pe membrii bisericilor din ziua de azi, şi viziunea despre biserică ce a rezultat pe urma acestui efort de investigare. O adunare devine biserică atunci când oamenii se întâlnesc pentru un singur scop suprem, nu ca să se bucure de viaţă, nu ca îi ajute pe alţii să se bucure de viaţă, nu ca să îi convingă pe alţii să găsească viaţa în Isus, ci să semene tot mai mult cu Isus în motivaţiile, gândurile şi poftele lor – toate pentru plăcerea Tatălui. Onestă, practică şi revigorantă, cartea Biserica adevărată reprezintă o minunată dovadă că Duhul Sfânt lucrează, conducând un scriitor către o înţelegere profundă care poate avea impact asupra unei întregi generaţii. „Cartea lui Larry Crabb, Biserica adevărată, este însuflețită de o pasionantă claritate referitor ce ar putea fi – ce trebuie să fie – poporul lui Isus Cristos pe pământ. Dincolo de practici sufocante şi de proiecte fercheşe, el ne conduce spre aspra confluență dintre dragoste şi sinceritate, unde putem locui unii cu alţii în prezenţa Sfintei Treimi. Acela este teribilul loc al sfinţeniei şi al puterii. Îndrăznim să mergem acolo? Îndrăznim să nu mergem?” Dallas Willard, autor al cărţii The Divine Conspiracy [Conspiraţia divină]

22.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Un nas verde, de Max Lucado

In aceasta minunata colectie de povestiri pentru copii, Max Lucado ne impartaseste adevaruri spirituale si morale in forma unor alegorii. Copii vor fi fascinati de personajele cartii: Pancinello si prietenii sai si provocarile cu care se confrunta acestia. Dar mult mai important este faptul ca din aceste intamplari vor desprinde invataturi spirituale importante.

Un nas verde.

Ce nerozie, se gandi Pancinello. Nasul verde nu-l putea face mai rapid, mai puternic sau mai destept. Il putea ajuta sa fie doar putin mai verde – si sa semene mai mult cu ceilalti omuleti din lemn! Dar de ce si-ar dori el asta, cand stie ca, dinadins, Eli i-a creat pe toti in mod unic?

Insa, cand Pancinello nu mai merge sa-l viziteze regulat pe Eli, vopsirea nasului nu mai pare ceva atat de stupid. Asa ca acum, mai mult ca oricand, Pancinello are nevoie sa-l auda pe creatorul lui spunandu-i: “Intotdeauna te voi ajuta sa fii asa cum te-am creat sa fii.”

27.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Dulcele sarut al singuratatii, de Vladimir Pustan

”Nu poți închide viața în colivia aurită a metaforei și să ai parte de a auzi ciripituri gingașe. Viața pe care o descriu în această carte e formată din bucăți de decepții și bucurii, falimente și belșug, râs și plâns, agonie și extaz totul în culori alb-negru.”

15.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Dragoste acceptare şi iertare

Biserica se află în mijlocul unei lumi care suferă, plină de oameni răniţi, loviţi, zdrobiţi, care au nevoie de eliberare şi vindecare. De ce, totuşi, rezultatele sunt insuficiente şi un număr prea mic de oameni găsesc eliberarea şi vindecarea în biserică? Jerry Cook încearcă să răspundă acestei întrebări pe baza Scripturii şi a experienţei sale de decenii ca pastor. Când a înţeles că biserica trebuie să aibă un concept clar, solid şi biblic despre lucrarea ei şi când a început să-l aplice cu consecvenţă, rezultatele au fost spectaculoase, de la 23 de membri, biserica a depăşit 4.500. Dar numărul acesta nu reprezintă doar o dată statistică, un motiv de mândrie sau un criteriu al succesului lucrării unei biserici, ci înseamnă un număr imens de oameni care au putut deveni întregi, aşa cum îi doreşte Dumnezeu.
Temelia lucrării bisericii pleacă de la conceptul biblic despre biserică, Trupul lui Cristos pe pământ. Biserica este forţa care lucrează în lume, nu ogorul unde se desfăşoară toată lucrarea ei. Teza de bază a acestei cărţi este: oamenii răscumpăraţi, plini de Duhul Sfânt, merg în lume ca să împlinească nevoile oamenilor în Numele lui Isus. Pentru a ajunge la această înţelegere despre scopul şi lucrarea bisericii, este necesar ca biserica să cunoască bine rolul pastorului, al membrilor, imperativul creării unei atmosfere bazate pe dragoste, acceptare şi iertare. Biserica pregăteşte oameni pentru slujirea lumii şi dezvoltă un mediu propice primirii lor în comunitatea creştină.
Cartea este atât biblică, aspect absolut esenţial, cât şi practică. Dorinţa şi rugăciunea noastră este ca ea să ajute biserica în împlinirea rolului ei crucial în lumea noastră tot mai confuză şi mai plină de oameni zdrobiţi.

19.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Cuvinte pline de farmec…

O colectie de versuri ale clasicilor poeziei evanghelice românești.

Scopul acestei culegeri de poezii este să aducă mai aproape de sufletele oamenilor pe cei care au adus o contribuție la acest tezaur al poeziei evanghelice românești. Astfel, prezentul volum are în componența lui cinci poeți evanghelici.

Vasile Militaru 1886 – 1959

Costache Ioanid 1912 – 1987

Simion Cure 1914 – 1990

Sergiu Grossu 1920 – 2009

Valentin Popovici 1942

26.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Tara Promisa trebuie cucerita – Viorel Bilauca

Avand in vedere faptul ca nu s-au gasit multi sa scrie cu lux de amanunte Aventura prin care au trecut de la plecarea din tara, pana ce au ajuns la destinatie, dar mai ales la indemnul repetat al copiilor mei Dariu si Estera, am reusit, in final, sa scriu ce m-a determinat sa plec din Romania ilegal, ca un peregrin contemporan, si sa descriu pas cu pas cum am trecut granita, prin cate „filiere” am trecut pana am ajuns, primul din toata familia mea, in… Tara Promisa.

 

Din prefata

Nascut in satul Mitocul Dragomirnei, judetul Suceava, in primavera anului 1951, Viorel Bilauca a invatat din copliarie, de la parinti si bunici, exemple vii de oameni credinciosi si harnici, atat munca de fiecare zi, cat si curajul de a face cea mai buna alege pentru viitorul sufletului nemuritor, alegand credinta in Dumnezeu.

Insufletit de multe visuri, autorul s-a aventurat in viata, infruntand multe riscuri, vrand sa castige maximum de la viata. N-a acceptat nicidecum o viata mediocra. Daca a reusit sa-si vada multe visuri implinite, se datoreaza faptului ca s-a increzut cu adevarat in Cuvantul lui Dumnezeu. Abia dupa nenumarate experiente adunate in peste 50 de ani, de multe victorii si nu putine infrangeri, autorul s-a hotarat sa astearna pe hartie cele mai importante principia care l-au calauzit in viata.
Citind cartea Tara promise trebuie cucerita, descoperim impletirea a doua drumuri din viata fiecarui om: unul prin educatie si munca consecventa, spre cucerirea promisiunilor pentru viaa aceasta pe planeta pamant, si unul prin credinta neclintita si totala responsabilitate personala pentru cucerirea vietii vesnice si a rasplatirilor promise
 

Autorul vrea sa imprime, prin cartea aceasta, o urma si mai adanca pe care sa calce cu toata increderea copiii si nepotii lui si toti cei care o vor citi, inflacarand dorinta reintalnirii in slava a tuturor cititorilor, in ziua cea mult asteptata.

Convins de faptul ca Dumnezeu este un “Veghetor” si datorita faptului ca va fi o Judecata si Rasplata, autorul continua sa-L slujeasca pe Acela care a facut multe promisiuni pentru fiecare dintre cei care vor lupta pana la capat.

Cel ce va birui va fi imbracat astfel in haine albe. Nu-i voi sterge nicidecum urmele din cartea vietii, si voi marturisi numele lui inaintea Tatalui Meu si inaintea ingerilor lui. (Apocalipsa 3/5)

Viorel Bilauca slujeste in Biserica Agape Christian Church din Peoria, Arizona, SUA, biserica pastorita de Pastorul Petru Lascau.

29.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Psalmul 23 – carte de colorat

Cartea este ilustrată și cuprinde Psalmul 23 cu fiecare verset transpus în imagini pentru colorat.

6.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Noua enciclopedie a Bibliei

• De ce este Biblia cea mai bună carte a tuturor timpurilor?
• Ce anume îi conferă unicitate?
• Cine sunt principalii actori ai evenimentelor din Biblie?
• Cum era viaţa în vremurile biblice?
 
 
Iată o carte captivantă care răspunde la numeroase astfel de întrebări! Este un ghid util de personaje, locuri, evenimente şi concepţii cuprinse în Biblie. O mulţime de informaţii diverse sunt reunite într-un singur volum menit să edifice, dar şi să delecteze. 
 
Noua enciclopedie a Bibliei este alcătuită din şapte secţiuni majore care acoperă diferite aspecte ale Bibliei, fiind scrisă cu mare migală şi într-un stil accesibil pentru toate nivelurile de studiu. Ultima secţiune facilitează căutarea rapidă a informaţiilor şi a conceptelor-cheie.
 
Include 300 de poze color, hărţi, cronologii şi diagrame care ilustrează principalele teme, evenimente, personaje şi fapte istorice biblice.

90.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Batalia

În timp ce The Giant Killer vorbeşte despre uriaşii pe care trebuie să-i ucidem în timpul vieţii, Bătălia nu foloseşte alegorii şi ne arată cum lucrează aceşti uriaşi în viaţa familiei Roby, care înfruntă obstacole teribile. Prin împrejurări care nu pot fi controlate, se trezesc despărţiţi şi lăsaţi să se descurce singuri în încercări nemaivăzute. Vor mânui ei oare sabia aşa cum au fost învăţaţi?

Fără călăuzirea blândă a mamei ei, Bertha îşi dă seama că aplecarea ei firească spre economie şi stricteţe devine o boală urâtă şi demnă de dispreţ, dacă este dusă la exces! Mânia ascunsă se aprinde în timp ce îndură lipsuri excesive, dar un dar neaşteptat îi aminteşte să fie înceată la mânie şi gata să ierte.

Aleck înfruntă pericole pentru care viaţa lui liniştită nu l-a pregătit. Aruncat în tumultul lumii, este silit să asculte prompt, să acţioneze cu hotărâre şi să se expună curajos şi de bunăvoie pericolelor. Are nevoie de mâini rapide, ochi pregătiţi şi o inimă vitează! În timp ce valurile înfuriate sunt gata să-l înghită, vede o barcă de salvare în mijlocul furtunii!

Bătălia dezvăluie obstacolele necruţătoare pe care le înfruntăm în fiecare zi, venite din exterior şi din interior, şi ne provoacă să ne gândim la victorie în mijlocul luptei – şi să nu pierdem din vedere coroana!

Price: 17.00 ron
13.60 ronPrice:
Loading Updating cart…

Anatomia unei dureri

Scrisa dupa moartea tragica a sotiei sale ca o modalitate de a supravietui “momentelor de durere innebunitoare de la miezul noptii,” Anatomia unei dureri este meditatia onesta a lui C. S. Lewis asupra unor probleme fundamentale precum viata, moartea si credinta in mijlocul pierderii. 

 

Cartea aceasta contine gandurile lui concise, nedisimulate din acea perioada: “Nimic nu-l scoate pe un om — sau in orice caz pe unul ca mine — din gandirea sa intru totul verbala si din credinta sa intru totul teoretica. Omul trebuie sa fie lovit naucitor pentru a se trezi la realitate. 

Numai tortura scoate la iveala adevarul. Si numai sub tortura descopera omul acest adevar pentru el.” Ne aflam in fata unei marturii facute fara nici cea mai mica ezitare, dar si de o mare frumusete, despre felul cum chiar si un credincios de talia lui C. S. Lewis poate ajunge sa nu mai gaseasca niciun sens in univers, dar si cum, apoi, treptat, isi poate regasi directia. 

“Citind «Anatomia unei dureri» devenim partasi cu C. S. Lewis nu doar la durerea sa, ci si la intelegerea pe care el o are asupra dragostei, si asta ne imbogateste.”

— Madeleine L’Engle, din Cuvant inainte

“Cu multi ani in urma il citeam pe Lewis pentru mangaiere si delectare. Azi, rasfoindu-i cartile, vechea mea admiratie renaste.”

— John Updike

“O carte foarte personala, limpede, scrisa sub semnul durerii, despre semnificatia mortii, a casatoriei si a religiei.”

— Publishers Weekly

21.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Uneori castigi, uneori inveti

Daca incepi sa vezi pierderile ca pe niste oportunitati de a te dezvolta invatand ceva din ele, atunci vei deveni de neinvins. In viata vei avea si neplaceri, insa daca esti echipat asa cum se cuvine, pierderea in sine nu te va coplesi. Cel care va trage invataminte dupa ce a trecut si prin momente mai putin fericite va fi stapanul propriei vieti. E mai mult decat un ghid care ne invata cum sa depasim perioadele mai dificile, fiindca ne ofera cel mai pretios dar dintre toate: speranta.“

– John Wooden, jucator si antrenor emerit de baschet

De cele mai multe ori ne oprim din invatat atunci cand am obtinut in sfarsit diploma mult visata. In realitate, abia din acest moment ar trebui sa incepem sa invatam. Lectiile care ni se predau la scoala ne pot ghida uneori in viata, insa ne ofera doar instrumentele de baza astfel incat sa putem face fata in lumea reala, cea de dincolo de peretii salii de clasa. Iar in lumea reala mai si suferim uneori – si vom mai si pierde, indiferent ca este vorba despre viata personala sau profesionala, de bani, de sanatate sau de problemele sentimentale. Asta e garantat. Nu ni se garanteaza insa modul in care vom reactiona la aceste provocari.

Exista o mare diferenta intre cei care invata de pe urma acestor pierderi si cei care nu o fac. Vrei ca spiritul tau sa zaca undeva intr-un soi de infir-merie, mult prea obosit sa incerce din nou sa lupte? Sau vei profita de oportunitate ca sa studiezi, sa evaluezi si sa reconsideri ceea ce s-a in-tamplat, astfel incat data urmatoare sa fii mult mai bine inarmat?

John Maxwell ne arata principalele componente de care avem nevoie ca sa facem fata diferitelor tipuri de pierderi, transformand lectiile aferente in arme valoroase cu care sa luptam impotriva esecurilor pe care le-am putea avea pe viitor.

35.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Creata pentru a fi ajutorul potrivit

Orice femeie trebuie sa stie ca Dumnezeu a creat-o cu un scop bine definit, acela de a fi ajutorul potrivit al sotului ei. Ce inseamna insa un ajutor potrivit? Prin ce se caracterizeaza si cum poti fi o astfel de femeie, vei descoperi alaturi de autoarea Debi Pearl, care expune pas cu pas adevarurile biblice despre rolul femeii in casatorie.

Sa intelegi faptul ca ai fost creata special pentru sotul tau, ca tu esti cea care trebuie sa-i fii regina este punctul de plecare pentru a deveni sotia ideala. Dar „finalul fericit” va veni daca te vei concentra asupra propriei tale atitudini in casatorie. Multumirea, inima vesela, intelepciunea, rabdarea, cumpatarea sunt doar cateva dintre calitatile care te fac potrivita pentru a fi ajutorul lui. Creata pentru a fi ajutorul potrivit este un ghid minunat pentru a te ajuta sa devii ceea ce a intentionat Creatorul pentru tine.

32.00 ronPrice:
Loading Updating cart…
Pages: 1 2 3 4 5Next >Last »