Shop online

Cand greierii plang, de Charles Martin

Un om cu un trecut marcat de o durere ce l-a devastat. Un copil cu un viitor ce sta sub semnul incertitudinii Si o calatorie pe care amandoi o fac spre vindecarea inimilor lor… Totul incepe in piata adumbrita a unui orasel de provincie din sudul Americii. O fetita dezghetata face bani seriosi vanzand limonada la standul ei amplasat pe trotuar. Dar rochita galbena a fetitei nu-i poate ascunde foarte bine cicatricea urata de pe piept. Strainul intelege mai mult cu privire la cicatrice decat ar recunoaste. Furgoneta de paine care apare de dupa colt cu radioul la maxim le va schima ambilor traiectoria vietii. Inainte ca experienta lor impreuna sa se termine, amandoi vor sti ca greierii plang pentru un motiv dureros…si ca miracole se pot intampla atunci cand te astepti mai putin.

29.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Coliba unchiului Tom, de Harriet Beecher Stowe

Coliba unchiului Tom este un roman care aduce în atentia cititorului toate aspectele respingatoare si de nesuportat ale sclaviei. Fiecare pagina a romanului surprinde in ea viata grea de care au avut parte sclavii negri din America, astfel romanul dezv?luie raul si imoralitatea sclaviei.
Dar, intr-o lume in care nedreptarea si suferinta sunt singurele oferte pentru negri, unchiul Tom da dovada de o credinta si de o bunatate de neinchipuit, oferind tot ce are el mai bun: dragostea lui pentru toti.

Publicarea romanului, in 1852, a fost un eveniment care a accentuat schimbarea inceputa in natiunea americana. Coliba unchiului Tom a fost cel mai bine vandut roman din secolul al XIX-lea si a doua cea mai bine vanduta carte din acel secol, dupa Biblie.

Harriet Beecher Stowe (1811–1896) s-a nascut in Anglia, dar si-a petrecut mare parte din viata in Cincinnati, Ohio, un stat care se declara ferm impotriva sclaviei.
Prin scrierea romanului Coliba unchiului Tom, Harriet Beecher Stowe a devenit o celebritate atat in America, cat si peste hotare.
Dupa moartea ei, chiar daca unele dintre cartile scrise de ea nu au mai fost atat de apreciate, Coliba unchiului Tom a supravietuit pana in ziua de azi si este considerat un document social deosebit de important din istoria Americii.

Price: 37.00 ron
35.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Privins tinta la Isus, de Isaac Ambrose

Cel mai splendid subiect de discutie si de scriere este ISUS HRISTOS. Citind lucrarile lui Cicero, Augustin le-a laudat pentru elocventa lor, dar a continuat spunand: „Nu sunt dulci pentru ca numele lui Isus nu este in ele”. Iar marturisirea lui Bernard este asemanatoare: „Daca scrii, nu ma delectez cu ceea ce scrii daca nu citesc numele Isus acolo; daca discuti sau dezbati, nu ma delectez cu aceste discutii daca numele Isus nu se aude in ele”. Intr-adevar, tot ce spunem nu este decat fara gust daca nu este presarat cu aceasta sare – „n-am avut de gand sa stiu intre voi altceva (spune Pavel) decat pe Isus Hristos si pe El rastignit”. Inainte de a predica printre corinteni, el a hotarat ca acesta urma sa fie singurul punct al cunoasterii despre care sa poata afirma ca are pricepere si a decis ca in decursul slujirii sale, se va trudi sa aduca oamenii la acest punct; acesta a fost lucrul pe care l-a transformat in „largimea, lungimea, adancimea si inaltimea” cunoasterii sale; „ba inca, si acum (spune el) privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, fata de pretul nespus de mare al cunoasterii lui Hristos Isus, Domnul meu.” (Ef. 3:18, Fil. 3:8)

50.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Calatorie in lumea bibliei

20 de aventuri extraordinare din vremurile Bibliei.

34.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Fiecare zi merita o sansa, de Max Lucado

Cum sa folosesti cele 24 de ore primite in dar

Nu merita fiecare zi sansa de a fi o zi buna?

Sigur ca da, insa toti stim ca in fiecare zi pot aparea si umbre. Sunt zile in care traficul se blocheaza, prietenii uita, partenerul de viata se plange. Zile pline de termene limita, de cozi interminabile, de suvite rebele, de replici dezgustatoare, de riduri, de cozi la biroul de somaj si de concluzii vesnic neclare. si sa nu uitam zilele de divort, zilele examenelor finale, zilele de operatii, zilele de plata a impozitelor si zilele in care pamantul din cimitir este inca proaspat. Cum ramane cu aceste zile?

In aceasta carte motivatoare, imbogatita de tonul bland si ideile patrunzatoare Lucado dezvaluie secretul ridicarii fiecarei zile la rangul de zi castigatoare.

Reteta sa, culeasa din rezerva de intelepciune a veacurilor, este plina ochi de putere divina, indurare, iertare, scop si pace, astfel incat sa-i poti da fiecarei zile sansa pe care o merita. Dar pentru ca sa reusesti, trebuie sa fii prezent. La urma urmei, nu merita fiecare zi sansa de a fi o zi buna?
Hai sa incercam!

28.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Un strop de ploaie – minunea lui Dumnezeu

O carticica versificata despre stropul de ploaie, minunea lui Dumnezeu. Rima versurilor si grafica reusita fac din aceasta carte o atractie reala pentru cei care invata a citi.

 

5.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Un glas purtat de vant

Un glas purtat de vânt, primul volum din trilogia “Emblema Leului” ne prezintă istoria unui suflet într-o lume zbuciumată şi decadentă. Este istoria Hadasei, o tânără evreică, singura supravieţuitoare din familie în urma distrugerii Ierusalimului, ce ajunge la Roma şi apoi în Efes ca sclavă a unei familii romane. Cartea urmăreşte parcursul vieţii ei într-o intrigă captivantă, scoţând în evidenţă triumful asupra fricii şi credincioşiei ei faţă de Dumnezeu. Sfasiata de dragostea pe care i-o poarta unui tanar aristocrat, o tanara sclava se tine strans de credinta ei in Dumnezeul cel viu pentru a scapa de influentele unei Rome decadente.

exclude_page: 0

41.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Strainul de langa mine, de Christina Berry

Citirea acestei carti iti da sentimentul ca esti un psihoterapeut care sta intr-un birou si asculta ambele versiuni ale unui cuplu care in mod evident are probleme.  Desi atat sotul cat si sotia descriu acelasi eveniment versiunile sunt total diferite. Craig și Denise au probleme majore după cum reiese chiar din primul capitol al cartii vorbim despre lipsa de comunicare, intimitate, afectiune … ei sunt în esență, colegi de cameră în loc de soț și soție. Intervine un accident care avea sa sporeasca si mai mult criza in aceasta familie. Din primele pagini acest roman se distinge printr-o captivanta poveste care poate avea corespondent in societatea moderna in care ne gasim.

29.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Scena a treia – Seria “Deasupra liniei”, de Karen Kingsbury

O poveste despre inimi zdrobite, succese stralucite si noi inceputuri.

exclude_page: 0

26.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Maine – Amanarea este hotul timpului

Dintre toate cartile pe care l-am citit legate de etica muncii, perseverenta si harnicie, niciuna nu m-a fascinant la fel de mult ca aceasta. Puterea de influenta din aceasta istorioara este atat de profunda, incat nu poti sa nu te temi sa lasi pe maine ceea ce ai putea face astazi.

Autorul prezinta scuze pentru amanare cu atata sinceritate si universalitate, incat cititorii vor regasi cu usurinta in ei insisi caracteristici asemanatoare, simtind apasarea condamnarii atat de intens, incat o decizie imediata de corectare este inevitabila.

17.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Cel mai minunat dar, Max Lucado

Cel mai minunat dar
În această minunată colecție de povestiri pentru copii, Max Lucado ne împărtășește adevăruri spirituale și morale în forma unor alegorii. Copiii vor fi fascinați de personajele cărții: Pancinello și prietenii săi și de provocările cu care se confruntă aceștia. Dar mult mai important este faptul că din aceste întâmplări vor desprinde învățături spirituale importante.

Cel mai minunat dar

Serbarea de Ziua Creatorului face ca orășelul Wemmik să dea tot ce are mai bun. Cel mai bun tort, cel mai frumos buchet de flori și cea mai frumoasă muzică. Dar când o greșeală teribilă a lui Pancinello mai că distruge serbarea, toți omuleții descoperă care este cel mai minunat dar. Și toți încep să cânte:

Ne ești foarte drag
Să știi că te iubim
Căci fără tine, Eli!
Noi n-am putea să fim!

27.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Credinta – Rahav

Din seria: O genealogie a harului

Nume de barbati, unul dupa altul, sunt mentionate in primul capitol din Evanghelia dupa Matei. Dar printre toate aceste nume de tati si fii din cartea neamului lui Isus Cristos se remarca numele a cinci femei, a caror chemare mareata a fost aceea de a pava, alaturi de sotii si fii lor, calea venirii in lume a lui Mesia. Cinci femei care au schimbat lumea. Vulnerabilitatea acestor femei ori abuzul de putere al barbatilor din epoca patriarhala pot parea dure pentru noi, cei de azi. Insa emotiile pe care le traieste o femeie, indiferent de timp sau regiune, sunt universale.
„O genealogie a harului” este seria de nuvele ale lui Francine Rivers, care readuc in actualitate iertarea, puterea de sacrificiu si reabilitarea.

Credinta – Rahav
„O femeie cu un trecut tenebros, careia Dumnezeu i-a faurit un viitor.”
Tatal ei urmarea prestigiul celor bogati. Si a gasit o cale sigura de a-l obtine, iar Rahav era moneda lui de schimb, pe care o pune in mana regelui Ierihonului. Insa Rahav planuieste sa scape, oferind regelui ceva ce el nu putea sa refuze, intrucat israelitii se indreptau spre Ierihon. Cei ce auzisera despre puterea Dumnezeului evreilor, cautau sa-i tina departe de cetatile lor. In ciuda zidurilor inalte si a strategiei armate, Ierihonul nu facea exceptie.
Rahav ajunge sa fie interesata de Dumnezeul lui Israel, in special dupa ce ii cunoaste pe strainii care trec portile cetatii. Oare un asemenea Dumnezeu ar fi dispus sa accepte pe cineva cu un trecut atat de caramiziu ca al ei? Si ar putea fi ea integrata de o natiune nu pentru ce a fost, ci pentru ceea ce a devenit prin credinta.

25.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Eu îi spun erezie

Presupun că m-ar plăcea mai mulţi oameni dacă aş declara că predic Biblia şi nimic altceva decât Biblia. Încerc să fac asta, dar onestitatea mă obligă să spun că cel mai bun lucru pe care pot să-l fac este să predic Biblia aşa cum o înţeleg eu. Nădăjduiesc ca, prin rugăciunile voastre şi prin Duhul lui Hristos, înţelegerea mea să fie corectă. Dacă voi vă rugaţi, iar dacă eu mă supun şi mă încred [în Duhul], poate că ceea ce vom extrage din prima epistolă a lui Petru va fi, într-adevăr, aproximativ ceea ce ar spune Petru dacă ar fi aici în persoană. Vom sta cât de aproape se poate de Cuvântul Dumnezeului celui Viu.
Iubiţi credincioşi, lumea în care trăim noi în acest secol al XX‑lea este aceeaşi lume. Am face bine să-l lăsăm pe apostolul Petru să ne vorbească!
Indiferent cine eşti, indiferent ce educaţie ai primit, poţi citi această primă epistolă a lui Petru şi să o înţelegi destul de bine, şi îţi poţi spune: „Duhul Sfânt îmi spune mie acest lucru!”
Când Duhul Sfânt a scris epistolele, prin Petru şi Pavel şi ceilalţi, le-a scris şi le-a adresat anumitor oameni, iar apoi le-a făcut universal aplicabile astfel încât fiecare creştin care le citeşte azi din orice parte a lumii, de orice limbă sau dialect, uită că au fost scrise altcuiva şi spune: „Lucrurile astea mi se adresează mie. Duhul Sfânt S-a gândit la mine atunci. [Cartea] aceasta nu este învechită sau datată. Acesta este Adevărul cel viu pentru mine – acum! Este ca şi cum Dumnezeu tocmai a auzit de necazul meu şi îmi vorbeşte ca să mă ajute şi să mă încurajeze în vremea suferinţei mele!”
Fraţilor, acesta este motivul pentru care Biblia rămâne veşnic tânără. Acesta este motivul pentru care Cuvântul Domnului Dumnezeu este la fel de proaspăt ca fiecare nou răsărit de soare, la fel de dulce şi îndurător de proaspăt ca roua de pe iarbă dintr-o dimineaţă ce urmează unei nopţi cu cer senin – deoarece este Cuvântul lui Dumnezeu pentru om!
Aceasta este minunea inspiraţiei divine şi minunea Cărţii lui Dumnezeu!

12.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Copilul pacii

În anul 1962, Don şi Carol Richardson au păşit pentru întâia oară pe teritoriul tribului sawi din Noua Guinee Olandeză, cu dorinţa arzătoare de a duce Evanghelia în mijlocul sălbaticilor, chiar cu preţul vieţii. Copilul păciirelatează, cu talent, povestea fascinantă a convieţuirii celor doi temerari misionari cu aceşti canibali vânători de capete, la care trădarea era preţuită după cât de mult reuşea „eroul” să-şi îngraşe victima cu prietenie, înainte de a o măcelări.

Dumnezeu le-a descoperit lui Don şi lui Carol cheia spre inimile acestor sălbatici printr-o analogie a răscumpărării ce avea la bază un element din mitologia tribală locală. „Copilul păcii” a fost secretul care a deblocat un sistem de valori cu o vechime de secole sau chiar milenii. Mai mult de jumătate dintre membrii tribului sawi L-au primit pe Isus Cristos ca Domn şi Mântuitor.

Această carte, dimpreună cu lecţiile de viaţă pe care le conţine, va fi de mare folos generaţiei contemporane care încă are misiunea de a răspândi mai departe Evanghelia lui Cristos.

27.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Primii paşi cu Dumnezeu

În predica de pe munte, Isus Hristos vorbește despre doi oameni care au zidit fiecare o casă. Deși casele arătau la fel, ceea ce le deosebea era faptul că una a fost zidită pe stâncă, iar cealaltă pe nisip…

În mod cert, prin această analogie, Domnul Isus vorbește despre viața spirituală a unui om. Fără o temelie sănătoasă, casa sufletului nostru nu va rămâne în picioare aunci când vor năvăli peste ea șuvoaiele încercărilor.

Rândurile așternute în volumul de fată își propun să ne ajute să examinăm temelia vieții de credință, înainte de a porni să zidim mai departe pe ea. Iar dacă toate aceste lucruri au fost deja înțelese, atunci demersul parcurgerii acestor pagini va sluji la sistematizarea cunoștințelor acumulate, pentru a deveni dascăli mai buni pentru cei care ne calcă pe urme.

Cuprins

Prefaţa editorului – 7
Prefaţă – 11
Introducere – 13
Taina naşterii din nou – 23
Pocăinţa de faptele moarte – 33
Credinţa în Dumnezeu – 43
Învăţătura despre botezuri – 67
Învăţătura despre punerea mâinilor – 123
Învăţătura despre învierea morţilor – 149
Învăţătura despre judecata veşnică – 161
Să mergem spre cele desăvârşite! – 171
Bibliografie – 177

 

25.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Ce aduce ziua de maine

Cand familia Donovan a coborat din corabie catre strazile insirate precum caramizile ale orasului San Francisco, nimeni nu stia ca vietile lor sunt pe punctul sa se schimbe pentru totdeauna.

Dupa o tragedie devastatoare, Kaitlin, fiica cea mai mare, trebuie sa infrunte viata in aspra Californie. Vor profita oamenii din aceasta tara nelinistita de inocenta ei? Va recunoaste ea darul neasteptat al iubirii dat de Dumnezeu? Isi poate ea pastra familia in siguranta pana se intoarce tatal ei?

Durerea se transforma in triumf si inocenta in maturitate in timp ce Kaitlin isi ridica inima spre Dumnezeu pentru a primi puterea de a infrunta…

28.00 ronPrice:
Loading Updating cart…
Pages: 1 2 3 4 5Next >Last »