Shop online

Cautati Imparatia lui Dumnezeu Volumul 2

Acest al doilea volum se focalizeaza asupra unei cautari a Adevarului Imparatiei, fara de care este imposibil sa umblam in el fara a fi deviati. Adevarul este o forta vie care pulseaza si respira. Este vesnic si duhovnicesc, puternic si ceresc, misterios si supranatural. Este mult mai mult decat o colectie de principii, porunci si doctrine pe care profesorii le predau si studentii le invata… acest adevar este acela care te atrage spre Lumina si iti acordeaza urechea astfel incat sa poti auzi vocea lui Hristos.

Chemarea de a deschide usa este facuta persoanelor individuale, care sunt nedospite si care inca mai pot auzi glasul Mirelui. Acestia sunt oameni al caror suflet este chinuit, cum era sufletul lui Lot in Sodoma, „foarte intristat de viata destrabalata a acestor stricati; (caci neprihanitul acesta, care locuia in mijlocul lor, isi chinuia in toate zilele sufletul lui neprihanit, din pricina celor ce vedea si auzea din faptele lor nelegiuite)” (2 Petru 2:7, 8). Astazi, diferenta este ca Sodoma a intrat in Biserica, si nu trebuie sa iesi din mijlocul ei, ca sa simti ce simtea Lot. Bogatiile Laodiceei promoveaza extinderea aluatului in intreaga lume, iar numarul sustinatorilor ei creste. Persoanele flamande vin ca sa primeasca o copie a painii vietii, dar cand o mesteca bine, sunt deziluzionati din pricina lipsei de substanta reala.

Aluatul si-a facut lucrarea de stricaciune, si nu exista nici un remediu. Sfarsitul va fi in apostazie, insa, chiar de afara, Capul Bisericii cheama indivizi sa Il urmeze, sa auda numai glasul Lui, mai presus de toate celelalte glasuri, sa Il iubeasca pe El, sa aiba reverenta fata de El si sa Il asculte pe El. Doar acestia vor scapa de puternica inselatorie care se va incheia cu condamnarea.

6.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Partituri pentru dormitor, de Kevin Leman

Poti sa compui o simfonie sexuala frumoasa. In “Partituri pentru
dormitor”, psihologul si expertul in probleme de familie dr. Kevin
Leman explica clar: Daca tu si partenerul tau lucrati in tandem, veti
crea unele din cele mai minunate simfonii auzite vreodata!
Aveti nevoie doar de exercitiu… si de o atitudine corecta, spune
dr. Leman. Sexul are de-a face cu calitatea intregii voastre vieti
de dragoste, nu doar cu pozitionarea trupurilor voastre. Asadar, de
ce sa nu lasi deoparte inhibitiile si sa-i oferi partenerului tau
de viata cel mai bun dar pe care i-l poti oferi – un partener sexual
plin de entuziasm?
Daca doresti sa progresezi de dragul celei mai bune casnicii pe care
ti-o poti imagina, aceasta carte este pentru tine. Ea iti va
provoca gandirea, te va ajuta sa-ti incepi bine casnicia sau, daca
esti deja casatorit, sa treci de la monotonie la incantare.
Citeste raspunsurile la cele 30 de intrebari intime pe care ai dorit
intotdeauna sa le pui!

29.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Creierul lui, creierul ei

Intr-o lume in care auzim in mod constant ca barbatii si femeile nu sunt diferiti, Creierul lui, creierul ei infatiseaza familiilor ceea ce stiu in mod instinctiv – barbatii si femeile sunt diferiti si aceste diferente concepute de Dumnezeu, daca sunt intelese, aduc mai multa fericire si trainicie casniciei. Impletind cele mai recente studii despre creier cu experienta lor de mai bine de trei decenii de casnicie si consiliere, dr. Walt si Barb LArimore explica modul in care modelul unic al fiecarui gen, mai exact creierul si hormonii specifici fiecaruia, duce la diferite obiceiuri, tendinte si nuante in gandire si actiune.

25.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Cand ti s-a gresit, de Erwin W. Lutzer

„In cartea Cand ti s-a gresit, prietenul meu de-o viata, Erwin Lutzer, ne invata cu maiestrie principiile dumnezeiesti ale iertarii si modul in care crestinii pot gandi asemenea lui Cristos atunci cand se gasesc in mijlocul unui conflict.”
Franklin Graham, presedinte si manager executiv al Asociatiei evanghelice Billy Graham

„Aproape ca nu trece o zi sa nu aud inca o intamplare despre tradare, promisiuni incalcate, si relatii deteriorate. Cartea aceasta este plina de o comoara de trimiteri biblice inspirate si sfaturi practice care, daca sunt urmate, se vor dovedi a fi calea spre libertate si, posibil, spre revitalizarea de care avem nevoie cu disperare.”
Nancy Leigh Demoss, autoare, gazda emisiunii radiofonice Revive Our Hearts

15.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Iubirea ca un mod de viata, de Gary Chapman

Iubire ca un mod de viata este scrisa de  Gary Chapman intr-un limbaj simplu, pe intelesul tuturor. Cred ca oamenii obisnuiti sunt cei care detin secretul consolidarii unei societati in care relatiile cu ceilalti sunt fundamentale, in care sprijinul acordat semenilor reprezinta un gest natural si in care copiii cresc respectandu-se unii pe altii si, da, chiar iubindu-se reciproc. Lucrurile acestea nu sunt utopice. De fapt, ele sunt cat se poate de tangibile, pentru fiecare om in parte.“
Gary Chapman

Iubire ca un mod de viata este scrisa de  Gary Chapman intr-un limbaj simplu, pe intelesul tuturor. Cred ca oamenii obisnuiti sunt cei care detin secretul consolidarii unei societati in care relatiile cu ceilalti sunt fundamentale, in care sprijinul acordat semenilor reprezinta un gest natural si in care copiii cresc respectandu-se unii pe altii si, da, chiar iubindu-se reciproc. Lucrurile acestea nu sunt utopice. De fapt, ele sunt cat se poate de tangibile, pentru fiecare om in parte.“
Gary Chapman

24.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Mario un baiat din Belize

“Mario un baiat din Belize” are mai multe povestioare cu acelasi personaj, Mario. In varsta de doar patru ani Mario se gandeste la Dumnezeu stand noaptea in patul sau de lemn aflat intr-o casuta de lemn cu acoperisul tuguiat din stuf. Jungla in care locuieste il fascineaza si il determina chiar la o varsta frageda sa-si puna intrebari existentiale.

Aceasta carte atracticva prin descrierea unui peisaj din padurile tropicale este o buna unealta in dezvoltarea vocabularului si stimularea imaginatiei.

6.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Cuvantul si Duhul impreuna, de David Pawson

Autorul nutreşte o dorinţă pasionată de a-i vedea pe creştinii carismatici şi pe cei evanghelici trăind în unitate. În acest scop a realizat un studiu aprofundat al diferenţelor dintre ei, diferenţe care crede el că ar putea fi rezolvate fără a fi nevoie de compromisuri.
Această carte este o lectură obligatorie pentru orice creştin a cărui viziune cuprinde o Biserică unită în credincioşie faţă de Cuvânt şi în deschidere faţă de lucrarea Duhului Sfânt.

exclude_page: 0

22.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Ziua cea mai neagra

Ziua cea mai neagră, Brian Zahnd
In cartea de fata, Brian Zahnd va schiteaza un plan de supravietuire in cea mai neagra zi a vietii voastre. Am citit si recitit impreuna cu sotia mea aceasta carte din scoarta-n scoarta. A fost asemeni vocii lui Dumnezeu in perioadele cele mai grele prin care ne-a fost dat sa trecem. Am recomandat-o multora, nenumarati, care se confruntau cu propria Gradina Ghetsimani.
Sunt unele lucruri de care nu puteti scapa in viata, dar veti trece cu bine peste ele. Nu va opriti din cauza intunericului. Cititi aceasta carte si urmati pasii, verificati prin experienta, ai Regelui David din vechime, omul care a pierdut totul, dar a supravietuit si a reusit sa se ridice din nou.

 

exclude_page: 0

15.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Copilul indaratnic, de James Dobson

Creşterea copilului tău te face să te simţi ca şi cum ai fi tot timpul pe un câmp de luptă? Astăzi creşterea copiilor poate fi o sarcină dificilă, mai ales pentru părinţii cu copii îndărătnici, cu copii cu voinţă puternică. Nu sunteţi siguri că aveţi un astfel de copil? Gândiţi-vă numai:

 • Copilul vostru vă face mereu să vă enervaţi, chiar dacă tot ceea ce doriţi voi este armonie şi dragoste?
 • El sau ea sunt în permanenţă sfidători, dictatoriali sau pisălogi?
 • Vă daţi seama că nu puteţi sta alături de ei mai mult de zece minute fără să aveţi o ciocnire cu privire la un subiect fără importanţă?
 • Relaţia voastră este în mod constant nesatisfăcătoare?
 • Simţiţi adeseori că aţi eşuat ca şi părinte?

Aceşti copii vin pe lume ţipând, nemulţumiţi de temperatura din sala de naşteri şi de competenţa echipei de medici şi protestând energic împotriva a tot ceea ce îi înconjoară. Mici fiind, cea mai mare plăcere a lor este să picteze mocheta cu fardurile sau rujul mamei. Crescând mai mari şi când sunt adolescenţi, le sare ţandăra din te miri ce, sunt sfidători şi în mod evident porniţi spre contestarea oricărei forme de autoritate.

Oricât de mare ar fi provocarea de a-i creşte, aceşti copii îndărătnici pot ajunge bărbaţi şi femei cu un caracter puternic – dacă sunt călăuziţi în dragoste, cu înţelegere şi aplicând un model corect de disciplină. Şi chiar dacă vă surprindeţi uneori gândind “Îl iubesc pe acest copil mai mult decât orice şi mai mult decât pe oricine din lume, dar nu-mi place foarte tare de el…” să ştiţi că există speranţă şi ajutorul e pe drum.

În Copilul îndărătnic, Dr. James Dobson ne oferă sfaturi practice pentru creşterea acestor mici generatoare de energie, îmbinând rezultatele celor mai moderne cercetări cu zeci de ani de experienţă în sfătuirea familiilor.

Citiţi această carte şi aflaţi ce are de spus vocea cea mai autorizată din America în domeniul creşterii copiilor despre

 • Ce îi face pe copiii îndărătnici să fie aşa cum sunt
 • Cum să le modelezi voinţa protejându-le în acelaşi timp spiritul
 • Evitarea celor mai frecvente greşeli pe care le fac părinţii
 • Disciplinarea copilului cu voinţa puternică şi cea feminină.
 • Rivalitatea dintre fraţi
 • Adolescenţii cu voinţă puternică
 • Copilul cu voinţă puternică şi sindromul deficitului de atenţie / hiperactivităţii

 

exclude_page: 0

25.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Parinti straluciti. Profesori fascinanti

Această carte va schimba pentru totdeauna viziunea asupra modului de a crea o educaţie excelentă. Formarea de copii şi adolescenţi sociabili, fericiţi, liberi şi întreprinzători este o mare provocare în ziua de azi. Singurătatea nu a fost niciodată atât de intensă: părinţii îşi ascund sentimentele de copii, copiii îşi ascund lacrimile de părinţi şi profesorii se refugiază în autoritarism.
Cantitatea de informaţie şi cunoştinţe disponibile este mai mare; cu toate acestea, noile generaţii nu sunt formate pentru a gândi, ci pentru a repeta informaţii. Educaţia trece printr‑o criză fără precedent, la nivel mondial. Există oare vreo speranţă? Da! În această carte, psihiatrul şi omul de ştiinţă Augusto Cury arată că trebuie să cultivăm emoţia şi să dezvoltăm inteligenţa tinerilor. Şi, pentru asta, profesorii au nevoie de instrumente ca să‑i stimuleze pe copii şi adolescenţi.
Această lucrare arată că, pentru a fi deosebiţi, trebuie să ne însuşim cele şapte deprinderi ale părinţilor inteligenţi şi ale profesorilor fascinanţi. Ea atrage atenţia asupra celor şapte păcate capitale ale educatorilor şi ne învaţă zece tehnici pedagogice care pot crea un spaţiu de dezvoltare deplină şi autentică, atât în sala de clasă, cât şi acasă.
Augusto Cury, psihiatru şi educator, împărtăşeşte cu cititorul pasiunea sa pentru educaţie, punând la dispoziţia părinţilor, profesorilor şi oricărei persoane interesate de bogăţia spiritului uman, instrumentele necesare pentru a promova formarea de oameni care gândesc, pentru a educa emoţia, pentru a lărgi orizonturile inteligenţei şi a crea o viaţă de calitate

20.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

In lumina eternitatii

Cuprins

1. Naşterea unui profet
2. Apucat de Dumnezeu: convertirea şi chemarea
3. Colegiul Cliff şi lucrarea evanghelistică
4. Un grup de fraţi: Trekkerii de la Holiness
5. Trezirea şi mişcarea Calvary Holiness
6. Ravenhill, pastorul
7. Misiunile Calvary Holiness
8. Căsătoria şi familia
9. Spre America şi Bethany Fellowship
10. Extinderea predicării şi misiuni mondiale
11. New York City şi Teen Challenge
12. 1966-1979: Noi orizonturi ale credinţei
13. Leonard, Last Days şi prietenii din Texas
14. Întâlnirile de rugăciune de vinerea seara
15. Rugăciunea: cea mai înaltă chemare a vieţii
16. O pasiune sfântă
17. Predicarea: cel mai serios lucru din lume
18. Semnele adevăratului predicator
19. Teologia lui Ravenhill
20. Evanghelizarea după voia lui Dumnezeu
21. Trezirea după voia lui Dumnezeu
22. Scrisorile: un mod de a sluji
23. Doi prieteni speciali
24. O singură viaţă: în sfârşit acasă pentru totdeauna
25. Aprecieri care Îl onorează pe Dumnezeu
Apendice A: Predicile lui Ravenhill
Apendice B: Săgeţile înflăcărate lae lui Ravenhill
Apendice C: Poezia lui Ravenhill
Apendice D: Cărţi recomandate de Ravenhill
Apendice E: Scrierile lui Ravenhill

35.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Hermie o simpla omida

Hermie se simţea atât de simplu – nu avea puncte sau dungi care să-l facă deosebit, aşa cum erau celelalte omizi! Dumnezeu îl iubea pe Hermie exact aşa cum era, fără puncte, fără dungi… aşa, pur şi simplu! Dar Dumnezeu avea şi o surpriză pentru el: urma să îl transforme în ceva deosebit!Având propoziţii simple, cuvinte din vocabularul de bază şi ilustraţii încântătoare, Hermie – o simplă omidă este darul perfect pentru copiii care învaţă să citească.

24.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Ucenicie radicala

CUPRINSUL CARTII

Rezumat:
„Acum, când pun stiloul jos pentru ultima dată (la propriu, pentru că trebuie să vă mărturisesc că nu sunt computerizat), la vârsta de optzeci şi opt de ani, mă încumet să trimit cititorilor mei acest mesaj de rămas bun. […] Privind înainte, sigur că niciunul dintre noi nu ştie care va fi viitorul tiparului şi al cărţilor tipărite. Dar eu am încredere că viitorul cărţilor este asigurat şi că, deşi alături de ele apar şi alte forme, cărţile nu vor fi niciodată înlocuite cu totul. Pentru că ele au ceva unic. Cărţile noastre preferate sunt de mare preţ pentru noi şi chiar ajungem să avem cu ele o relaţie aproape vie şi plină de afecţiune. Oare să fie numai o fantezie faptul că le luăm în mână, le mângâiem şi chiar le mirosim, în semn de apreciere şi afecţiune? Nu mă refer numai la sentimentele autorului pentru ceea ce a scris, ci şi la toţi cititorii şi la bibliotecile lor. Mi-am făcut o regulă să nu citez din vreo carte dacă nu am ţinut-o mai întâi în mână. Aşa că, daţi-mi voie să vă îndemn să continuaţi să citiţi şi să vă încurajaţi rudele şi prietenii să facă la fel. Pentru că acesta este un mijloc al harului mult prea neglijat.” (din Postfața autorului)

Ucenicie radicală este cântecul de lebădă al lui John Stott († iulie 2011). În această ultimă carte, el ne invită să medităm la opt caracteristici ale vieții de credință – aspecte care autorul a descoperit din experiența sa pastorală că sunt mult prea adesea neglijate. Suntem invitați, pe rând, să ne amintim că ucenicia creștină este implicit o invitație lanon-conformism – la a fi diferiți de lume, o chemare la asemănarea cu Hristos și lamaturitate. Ea nu rămâne însă în sfera spiritualului, ci are implicații extrem de practice pentru modul în care ne trăim viața pe pământ – este o chemare la grijă față de creație, la o viață de simplitate și la o viață de echilibru. Tulburătoare prin profunzimea sa și nota personală este prezentarea ultimelor două caracteristici ale uceniciei radicale – chemarea la dependență și îmbrățișarea morții.

Ucenicie radicală ne invită la autoexaminare. Ea are aceeași simplitate și inconfundabilă claritate a tuturor cărților lui Stott. Totodată, conține invitația implicită să medităm la profunzimea ideilor exprimate, la formulele și termenii cu care am devenit, poate, atât de familiari, încât am uitat ce înseamnă ei cu adevărat și că trebuie să-i trăim, să-i întruchipăm, nu doar să-i înțelegem teoretic. Este invitația de a trăi în mod radical ucenicia pe care am îmbrățișat-o odată cu chemarea creștină.

29.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Dumnezeu imi cunoaste cararea

”Dumnezeu imi cunoaste cararea” este experienta unei vieti traite in libertate. Silvia tarniceriu invita cititorul la o calatorie plină de emotii pornind de la despartirea trista de cei dragi din familie si de prieteni si pana la adaptarea ei la o viata noua in America.

Marturia si exemplul ei personal de a se intoarce către Dumnezeu în rugăciune pentru fiecare incident trait, cautand sa invete o lectie din orice situatie neplacuta sau chiar umoristica, este o incurajare pentru noi toti.

”Dumnezeu imi cunoaste cararea” este o continuare a primului volum autobiografic ”Dumnezeu imi cunoaste masura”, in care autoarea isi prezinta anii copilariei traiti sub regimul comunist.

32.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Lucrarea Duhului Sfânt în planul veşnic al lui Dumnezeu

Lucrarea de faţă nu cuprinde tot ceea ce spune Biblia despre Duhul Sfânt, se axează doar pe dimensiunea eternă şi operativă a Duhului lui Dumnezeu, care transcede toată Biblia şi toată istoria umană. Frumuseţea divină care ne va uimi prin şekina eternă la care vom fi părtaşi ne determină să oferim şi noi un control total Duhului lui Dumnezeu. Această carte s-a “născut” din lecţii de studiu biblic în biserică.

11.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Speranţele inimii

Trei prieteni la catarama, trei visuri dragi, trei inimi în cautare…

In timp ce trei prieteni care au crescut in acelasi orfelinat isi încep impreuna viata de colegiu, fiecare nazuieste la un plan special pentru viitorul sau. Libby Conley spera sa devina o jurnalista faimoasa. Pete Leidig este incredintat ca Dumnezeu l-a chemat sa studieze pentru a deveni slujitorul Lui. Iar Bennett Martin planuieste sa se inscrie într-o fratie, sa-si gaseasca un loc de care sa apartina si sa se distreze cat mai mult. Dar pe masura ce tensiunile cresc in intreaga lume, aflata în pragul primului razboi mondial, aspiratiile si punctele de vedere diferite ale celor trei prieteni intervin intre ei, amenintand sa-i indeparteze unul de celalalt.

Cand Libby face o descoperire socanta despre familia lui Pete, va ridica aceasta un zid intre cei trei prieteni foarte buni sau ii va uni si mai tare în moduri la care ei nici nu s-au gandit?

28.00 ronPrice:
Loading Updating cart…
Pages: 1 2 3 4 5Next >Last »