Spune nu intimidării – John Bevere

lei20,00

Categorie:

Descriere

PASESTE IN AUTORITATEA PE CARE TI-A DAT-O DUMNEZEU; ALTFEL, TI-O VA LUA ALTCINEVA SI O VA FOLOSI IMPOTRIVA TA

Oricine s-a lasat intimidat la un moment dat in viata! Stii oare de ce s-a intamplat asa sau cum poti face sa nu ti se mai intample? John Bevere da in vileag amenintari si presiuni, frange stransoarea temerii si te invata cum sa inflacarezi darurile lui Dumnezeu si cum sa instaurezi Imparatia Lui in viata ta.

SI TU POTI ACEASTA!

Infrunta radacinile noduroase ale intimidarii si afla de ce iti este greu sa spui „Nu”, de ce te temi de confruntare, de ce te straduiesti sa eviti conflictul si de ce cheltui atata energie cautand sa fii pe placul altora. Nu lasa teama sa te tina pe loc! Da la o parte depresia, deznadejdea si confuzia, si paseste inainte cu o noua indrazneala si incredere, in puterea lui Isus Cristos.

JOHN BEVERE este autorul mai multor bestselleruri si un vorbitor apreciat la diferite conferinte. Impreuna cu sotia lui, Lisa, de asemenea autoare de succes, a infiintat in anul 1990 organizatia Messenger International. Lucrarea lor s-a extins la nivel International, incluzand un program TV, The Messenger, difuzat in 214 tari. John si Lisa au scris numeroase carti, disponibile si in limba romana: Momeala Satanei, Frica de Domnul, Victorie in pustie, Glas profetic si Adevarata valoare a unei femei (Lisa).