Visul inimii tale – Joseph Castleberry

lei20,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Stocul Curent:
Cantitate:
CANTITATE SCĂZUTĂ:
1
CANITATE CRESCUTĂ:
Descriere Informații Specificaţii
Descopera visul care te va implini

Viata nu consta in a-ti implini visurile, ci in a descoperi acel vis care te implineste. Dumnezeu a sadit acel vis profund in tine. El reprezinta mult mai mult decat niste aspiratii umane. El implica detinerea unui puternic centru moral, experimentarea unei relatii vitale cu Dumnezeu si trairea unei vieti imbelsugate si satisfacatoare caracterizata de un caracter pios.

Visul inimii tale te ajuta sa identifici acel vis unic si iti explica principiile care te vor ajuta sa il transformi in realitate. Fiecare principiu este evidentiat prin intermediul unor povestiri despre oameni de diferite rase si culturi care au excelat in realizarea visului lor profund. Pe langa faptul ca vei capata o lumina noua care sa te ajute sa depasesti obstacolele din calea implinirii personale, iti vei insusi abilitatile necesare pentru a putea conduce si pe altii spre implinirea visului lor profund.

“Pentru a te conduce spre implinirea sfanta a visurilor tale, Joseph Castleberry a turnat un amestec de intelepciune biblica antica si povestiri motivationale despre diferiti lideri in matrita moderna a unui manual de auto-ajutor bogat in indemnuri practice si principii memorabile.”

David Neff