Viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna – John Ortberg

lei35,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Cum arata in realitate adevarata viata spirituala?

Ce te retine de la trairea unei astfel de vieti? Ce poti face pentru a trai astfel? Daca te-ai saturat de starea curenta a lucrurilor – daca banuiesti ca viata crestina este mai mult decat ai experimentat tu pana acum – John Ortberg iti arata o cale a transformarii si a revigorarii spirituale pe care o poate urma oricine. O cale care duce la „Viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna”.

John Ortberg ia in serios chemarea lui Isus de a trai o viata din abundenta. Insa o face plin de bucurie si realism in acelasi timp. Este incredintat ca transformarea umana este cu adevarat posibila si descrie procesul transformarii in termeni foarte practici.
Richard J. Foster

Ceea ce a invatat John Ortberg ni se aplica si noua tuturor oamenilor de rand – pentru ca tot ce scrie este bazat pe Biblie. Transparenta, onestitatea si capacitatea sa de autoironie iti vor arata tie, cititorule, faptul ca si tu poti experimenta acest potentia pentru schimbare dat de Dumnezeu.
Evelyn Christenson

John Ortberg ne prezinta intelepciunea disciplinelor spirituale. Intr-un mod practic, captivant si profund introspectiv, el nu doar creeaza in noi sete dupa transformare, ci si picteaza un tablou extraordinare de atractiv a vietii pe care Dumnezeu poate sa o traiasca prin noi.
Archibald D. Hart, profesor de psihologie

John Ortberg, in stilul sau „hai sa ne aseza si sa discutam” a mestesugit o carte cu o mare putere de convingere, bazata pe procesul transformarii spirituale.
Dr. Joseph Stowell, Moody Bible Institute