Șase lupte pe care trebuie să le câștige fiecare bărbat – Bill Perkins

lei16,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

In “Sase lupte pe care trebuie sa le castige fiecare barbat”, autorul Bill Perkins da dovada de multa intelepciune cu privire la modul in care poti sa-ti regandesti perspectiva si sa invingi provocarile vietii. Cu o onestitate deosebita, Bill isi povesteste propriile lupte cu dezamagirea, esecul si depresia, si ne arata cum putin cunoscuta istorie a “vitejilor” lui David i-a transformat viata.

In aceasta carte motivatoare si practica, vei descoperi modul in care un mic grup de inadaptati si ratati au devenit eroi de razboi. Bill Perkins ne arata cum l-a ajutat Dumnezeu pe el sa invinga in luptele din propria lui viata si sa se straduiasca sa devina un barbat puternic al lui Dumnezeu, avand ochii indreptati asupra tineti – si iti arata cum poti deveni si tu un astfel e barbat.

Aceasta carte este ca un fulger care ii va energiza pe barbati sa lupte. Il indemn pe fiecare barbat sa o citeasca, sa o reciteasca si apoi sa o dea unui prieten.
Howard G. Hendricks

In sfarsit! Un mesaj puternic care nu numai ca ii provoaca pe barbati sa se elibereze de pasivitate spirituala, dar le si arata cum s-o faca.
John Maxwell

Istetimea, profunzimea si povestirile patrunzatoare ale lui Bill Perkins il fac un vorbitor cautat de multe grupuri crestine. A condus seminarii despre afaceri si conducere in toata tara pentru companii cum ar fi Domino’s pizza, Alaska Airlines si McDonald’s. A aparut la posturi de radio nationale si la show-uri de televiziune. A vorbit la evenimente organizate de Promise Keepers si a condus capele pentru echipele de baseball din liga intai.

Bill a absolvit Universitatea Texas din Austin si Dallas Theological Seminary. A slujit ca pastor mai bine de 20 de ani si este fondatorul si presedintele organizatiei Million Mighty Men.

Este autorul cartii Awaken The Leader Within si a best-sellerului aparut si in limba romana Ispitirea dreptilor.
Bill si sotia lui, Cindy, locuiesc in West Linn, Oregon, si au trei fii.