Priorități divine – H. A. Ironside

lei20,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Alegerile pe care le faci reflectă prioritățile tale

Care sunt lucrurile cărora ar trebui să le acord prioritate în viața mea? De fapt, întrebarea mai importantă este: Care sunt lucrurile cărora Dumnezeu le acordă prioritate în viața mea? Cum mă raportez eu la voia lui Dumnezeu?

Harry Ironside explorează, pe baza Scripturii, prioritățile lui Dumnezeu pentru viața noastră și ne îndreaptă privirile spre Domnul Isus Cristos, care Și-a trăit viața în ascultare deplină de Tatăl. Abordează de asemenea alte subiecte de actualitate pentru noi, mai ales în contextul contemporan, când credincioșii evanghelici sunt în pericol să-și piardă identitatea pentru că sunt asaltați de învățături nebiblice.

Scriptura nu-și pierde niciodată relevanța, iar Harry Ironside reușește să ne stârnească interesul pentru aprofundarea ei, redescoperind prioritățile divine.

Harry A. Ironside (1876 – 1951) a fost un predicator de excepție. A început să predice de la vârsta de 11 ani, când a organizat o școală duminicală la care participau 60 de copii. În tinerețe a fost foarte activ ca predicator în Armata Mântuirii. În perioada 1916-1929, a ținut peste 7.000 de predici. A fost pastor al cunoscutei Biserici Moody Memorial din Chicago în perioada 1930-1948. A predat de asemenea la Seminarul Teologic Dallas și a scris peste 100 de cărți și broșuri. Comentariile sale asupra cărților Bibliei, publicate în 31 de volume, continuă să fie lucrări de referință apreciate.