Noi avem un altar – Lowell Brueckner

lei12,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Curentele populare de astazi se indreapta intr-o directie diametral opusa temelor centrale din Noul Testament. Aceasta carte este scrisa pentru a inversa cursul, cel putin in inimile si mintile acelora care o vor citi. Ea proclama faptul ca altarul crestin de jertfe este Crucea Calvarului. Sustine ca aici se gasesc toate principiile si resursele trairii vietii crestine. Nu este doar locul unde pacatosul gaseste dragoste si acceptare din partea lui Dumnezeu, ci deschide usa unei noi cai de gandire si motivatie.

Fara nicio indoiala, absenta predicarii crucii din cea mai mare parte a crestinismului ne-a dus la acest nivel de jos in care ne aflam acum. Nu putini predicatori si invatatori se tin de un punct de vedere lumesc, nesfintit, manjit de societatea care ii inconjoara. Ei proclama un mesaj dezechilibrat, accentuand doar partea pozitiva, garantand urmasilor lor implinirea visurilor lor de succes. Ei nu sunt in legatura cu cerul, ci sunt in legatura cu sistemul lumesc care, in curand, va ajunge la sfarsitul lui hotarat mai dinainte. Apostolul Pavel spune ca ei sunt „vrajmasii ai crucii lui Hristos”.

Crestinii seriosi trebuie sa citeasca aceasta carte. Doar cei sinceri si necompromisi vor primi beneficii din acest mesaj. Ii va expune adevarului, care nu este prezentat in mod obisnuit in secolul al XXI-lea, dar ei vor descoperi ca este, fara nicio indoiala, punctul central al invataturii Noului Testament.