Lupta – John White

lei32,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Dr. John White un autor cunoscut al mai multor carti si un vorbitor apreciat, invitat la numeroase conferinte internationale. A fost secretarul general al organizatiei International Fellowship of Evangelical Students din America Latina si, in prezent, este profesor universitar de psihologie la Universitatea Manitoba, Canada.

Subiectul: intelegerea aspectelor esentiale ale vietii crestine.

Rezumatul: John White abordeaza in aceasta carte teme foarte practice: noul statut al credinciosului inaintea lui Dumnezeu, locul Bibliei si al rugaciunii in viata de credinta, problemele obisnuite, de zi cu zi, aparute in umblarea crestina, problema ispitelor, cum ne calauzeste Dumnezeu, datoria de a creste in sfintenie, necesitatea unei trairi crestine autentice, evanghelizarea si marturia crestina, raportarea la noile relatii din biserica, importanta comunitatii crestine si cresterea in cunoasterea voii lui Dumnezeu. Un interes deosebit il prezinta si discutia despre influenta satanica atotprezenta si semnificatia “Luptei? in acest context.
Psihiatru de profesie, dar cu o bogata experienta crestina, White ofera numeroase ilustratii concrete ale temelor discutate in care imbina profunzimea observatiei cu o perspectiva crestina echilibrata. In ansamblu, elementul tematic regasit mereu pe paginile cartii il reprezinta asteptarile noi si sanatoase pe care trebuie sa le aiba un nou-convertit de la procesul credintei, si anume ca a fi crestin nu este un eveniment singular, ci o umblare neintrerupta cu Tatal.