Ideologia de gen – Sharon James

lei20,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Sharon James a scris o carte deloc voluminoasa, dar plina de putere. In cuvinte relativ putine, autoarea descrie peisajul contemporan al diverselor subiecte asociate controverselor pe tema genului si ofera cititorului informatia de care are nevoie. Sharon isi propune si chiar reuseste sa explice probleme complexe in cuvinte simple. Definitiile binevenite, exemplele si recomandarile de lectura suplimentara se regasesc din abundenta.

Iata cuprinsul aestui volum:

Multumiri

Introducere: Ceea se afla in spatele povestilor cu „Vesti Bune” – si de ce conteaza pentru tine
1. Revolutia sexuala globala
2. „Chiar putem schimba sexul?” si alte intrebari frecvente
3. Ce este „teoria genului”?
4. Cum a aparut „Teoria Genului”?
5. Parte barbateasca si parte femeiasca – prin Creatie
6. „Transgenderizarea” copiilor
7. Cum trebuie sa reactionam? Un apel la respect
Resurse suplimentare

Cumpara cartea aceasta, citeste-o si nu uita sa daruiesti prietenilor si familiei. Desi numara putine pagini, cartea ne reaminteste ca Dumnezeu ne-a creat pentru a fi barbati sau femei si ca lucrul acesta este foarte bun.

Cartea aceasta se va dovedi un ajutor nepretuit pentru parintii crestini aflati in cautarea intelepciunii necesare traversarii cu succes a momentului transgender.

Sharon James este autoare a mai multor carti si a sustinut prelegeri in cadrul unor conferinte din multe tari ale lumii. A studiat istoria la Universitatea din Cambridge si teologia la Seminarul Baptist din Toronto. Studiile doctorale si le-a finalizat la Universitatea Tarii Galilor. Sharon este casatorita cu Bill, rectorul Seminarului Teologic din Londra, si lucreaza pentru The Christian Institute.