Femeile: arma secretă a lui Dumnezeu – Ed Silvoso

lei24,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Răspunde chemării lui Dumnezeu își intră în destinul tău

Ce rol sunt chemate femeile să joace în planurile Împărăției lui Dumnezeu? În cartea Femeile: Arma secretă a lui Dumnezeu, Ed Silvoso vă invită să vă întoarceți, împreună cu el, în Grădina Eden pentru a descoperi acest rol. Prima bătălie a războiului spiritual al lumii s-a desfășurat acolo: o confruntare între femeie și diavolul. În urma acelei nefericite întâlniri, Dumnezeu a decretat că femeia și sămânța ei se va împotrivi diavolului pentru totdeauna!

Această nouă ediție a bestsellerului, care include și un nou ghid de studiu individual sau colectiv, este un strigăt de unire pentru ca toți oamenii lui Dumnezeu să se unească în acest război împotriva adevăratului vrăjmaș al Bisericii: Satana. După cum vei putea vedea, Dumnezeu le-a înzestrat pe femei să fie adversare puternice ale diavolului, și Femeia: Arma secretă a lui Dumnezeu include unelte practice pentru a te echipa în acest destin incredibil.

Femeile au de jucat un rol unic, strategic și esențial în distrugerea finală a lui Satana. Apucă harul lui Dumnezeu și acceptă autoritatea pe care El ți-a dat-o. Pe măsură ce femeile se ridică împotriva vechiului lor vrăjmaș, puterea invincibilă a Bisericii nedivizate va crea o cale pentru domnia veșnică a Împărăției lui Dumnezeu!

“Perspectiva lui Ed Silvoso cu privire la voia Tatălui de a lucra astăzi în moduri unice prin femei ne ajută să avem gândurile lui Dumnezeu – care sunt totdeauna mai înalte decât ale noastre.”

— Jack W. Hayford, Rector, The King`s College and Seminary, Van Nuys, California

“Ed Silvoso a scris o carte remarcabilă pe care trebuie să o citească toată lumea – femeia, pentru ca ea să-și înțeleagă mai departe valoarea și rolul pe care îl joacă ca fiică a Regelui, și bărbatul, ca el să poată înțelege importanța parteneriatului cu femeia, pentru a vedea scopul lui Dumnezeu instituit pe pământ.”

— Holly Wagner, Autor, Daily Steps for GodChicks