De ce îmi place ziua de luni – John D. Beckett

lei23,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Lectura acestei carti iti poate schimba viata !

Pornesti cu greu lunea spre serviciu? Ti-e groaza de o noua saptamana de munca, de program supraincarcat, de angajati refractari, de facturi, impozite si taxe cu termen scadent, de clienti rau-platnici? Cand ne gandim la prima zi de lucru din saptamana, cei mai multi dintre noi suntem cuprinsi de un sentiment de depresie, si asta pentru ca munca a devenit un termen perimat in cultura noastra. Am ajuns sa o asociem nu cu demnitatea si implinirea, ci cu efortul inutil si corvoada. Si munca devine cu atat mai istovitoare, cu cat ne desparte adesea de familie si ne rapeste orice farama de timp liber, daca nu stim sa o gestionam eficient.

In loc sa stranga din dinti de luni pana vineri si sa traiasca numai pentru sfarsitul de saptamana, John Beckett a invatat sa se bucure de munca lui inca de cand a decis sa preia afacerea familiei si sa o conduca dupa principiile instituite de Dumnezeu. Cheia succesului sau consta in integrarea convingerilor, a vietii de credinta, in activitatea sa profesionala. Asa au ajuns sa se dezvolte si una, si cealalta – odata cu entuziasmul sau pentru ziua de luni.

Este esential ca succesul in afaceri sa nu fie obtinut in detrimentul sufletului nostru – sunt multe alte chestiuni care trebuie luate in considerare dincolo de bilantul contabil. Normele si valorile care isi au temeiul in Biblie pot sluji ca busola in aceasta privinta.

JOHN D. BECKETT s-a nascut si a crescut in Elyria, Ohio, fiind cel mai mare dintre cei trei copii ai familiei. A lucrat impreuna cu tatal sau, incepand din 1963, in mica fabrica a familiei, iar dupa doi ani a devenit directorul acesteia, in urma decesului tatalui sau. In prezent este presedinte al R.W. Beckett Corporation – una dintre cele mai mari companii producatoare de sisteme de incalzire rezidentiale si comerciale. Alaturi de celelalte companii afiliate, R.W. Beckett Corporation are o cifra de afaceri de peste o suta de milioane de dolari si peste sase sute de angajati.