Cum să-ți depășești trecutul – Erwin W. Lutzer

lei24,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Mii de oameni traiesc cu teama ca trecutul lor s-ar putea intoarce sa-i bantuie. Si chiar daca secretul lor nu va iesi niciodata la lumina, el le invadeaza mintea chinuindu-i, infrangandu-i si amintindu-le ca L-au dezamagit pe Dumnezeu si pe ei insisi. De fiecare data cand fac un pas inainte se simt ca si cand ar fi nevoiti sa traga o ghiulea dupa ei.
Dezmembrarea familiei si raspandita devalorizare a valorilor ne-a transformat in oameni ai unei culturi lipsite de suflet bazata pe implinirea sinelui cu orice pret. Nu este de mirare ca trecutul multor oameni este caracterizat de tradare, de abuz si de decizii distructive.
Volumul de fata se bazeaza pe convingerea ca, in ultima instanta Cristos este singurul care ne poate face in stare sa depasim trecutul. Prin aceasta nu sustin ca impactul pe care trecutul l-a avut asupra noastra este sters cu buretele, deoarece vom duce intotdeauna cu noi suma tuturor experientelor noastre. Dar umblarea noastra cu Dumnezeu nu trebuie sa schiopateze din cauza trecutului nostru. Cu adevarat, trecutul nostru poate constitui motivatia de care avem nevoie pentru a-L cauta pe Dumnezeu cu mai multa ardoare.
Aceasta carte are un mesaj important: durerea din trecutul tau poate fi invinsa. Fie ca ai pacatuit, fie ca altii au pacatuit impotriva ta, pacatele din trecut pot fi transformate in victoriile de maine.