Chemarea vieții tale – Matthew Barnett & George Barna

lei28,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

AI FOST CREAT PENTRU CEVA MINUNAT..
…Şi e timpul să descoperi despre ce e vorba!

MATTHEW BARNETT, fiul pastorului Tommy Barnett, şi-a descoperit chemarea când a renunţat la visurile sale şi a început să descopere visul lui Dumnezeu pentru viaţa sa. Simţind că Dumnezeu îl cheamă să-i slujească pe cei săraci şi neputincioşi din Los Angeles, Matthew a fondat Dream Center, un far al speranţei pentru familii fără locuinţă, dependenţi de droguri, femei şi copii abuzaţi, victime ale traficului de fiinţe umane, adolescenţi fugiţi de acasă şi multe alte persoane ale căror vieţi au fost zdrobite.

Relatând fragmente din propria sa viaţă, precum şi din alte vieţi care au fost transformate, Matthew Barnett le arată calea tuturor celor ce doresc să se asigure că Dumnezeu i-a creat pentru o cauză măreaţă şi susţine că El le poate folosi experienţele de viaţă, chiar pe cele mai traumatice, pentru a o împlini. În acest proces, el împărtăşeşte principii utile pentru:
• a-ţi descoperi chemarea pentru care ai fost creat;
• a te pregăti pentru chemarea ta;
• a-ţi folosi toate experienţele de viaţă pentru a progresa în împlinirea chemării tale;
• a crede din nou în chemarea ta după ce ai avut parte de un eşec sau ai ajuns epuizat;
• a experimenta răsplăţile unei chemări măreţe.

Dacă doreşti să-ţi descoperi chemarea unică, lasă-l pe Matthew Barnett să te îndrume printr-un proces care ar putea transforma atât viaţa ta, cât şi a multora din jurul tău.