Ceasul de pe urmă – Amir Tsarfati

lei30,00

Mesaj de avertizare și speranță a unui nativ israelian asupra zilelor din urmă

 

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

OBSERVAȚI SEMNELE VREMURILOR?

Isus a vorbit în Biblie despre semnele care ne vor arăta clar că venirea Lui este aproape. Care sunt acele semne? Sunt ele vizibile azi?
În calitate de israelian nativ și creștin, Amir Tsarfati are o perspectivă distinctă care împletește istoria biblică cu evenimentele actuale și cu profețiile biblice ca să aducă lumină asupra misterelor care înconjoară vremurile din urmă. Din poziția lui favorabilă din Orientul Mijlociu și printr-un studiu atent al Bibliei, Amir indică spre dovezi care ne informează că întoarcerea Domnului este iminentă.

Din Ziua se apropie veți învăța:
· Planurile lui Dumnezeu pentru Israel, lume, biserică și voi
· Că semnele întoarcerii lui Hristos sunt vizibile pretutindeni în jurul nostru
· Despre pelicula de înșelăciune care îi va momi pe oameni, îndepărtându-i de adevăr
· Cum chiar astăzi Dumnezeu Se descoperă oamenilor și le schimbă inima
· Despre minunile care ne așteaptă în împărăția milenară viitoare a lui Isus
Când căutați nădejde și claritate referitoare la zilele din urmă ale pământului, faceți ca Biblia să fie singura sursă la care alergați după răspunsuri.

AMIR TSARFATI este un israelian nativ și un fost maior în Forțele de Apărare Israeliene. El este fondatorul și președintele organizației Behold Israel – o lucrare non-profit care oferă acces la noutăți și informații despre Israel dintr-o perspectivă biblică și profetică. Amir este căsătorit și are patru copii. El locuiește în zona nordică a Israelului.