Când Dumnezeu îți taie calea – M. Craig Barnes

lei25,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Subiectul cartii il constituie schimbarea perspectivei pe care o avem asupra schimbarilor nedorite si dureroase din viata noastra.

“Cand Dumnezeu iti taie calea” se adreseaza celor care nu traiesc viata pe care si-au dorit-o, celor care au suferit pierderi majore, pierderi care i-a obligat la o alegere infricosatoare: se vor agata de altceva pentru mantuirea lor? Sau vor sta indeajuns cu mainile goale ca Isus sa le poata darui viata pentru care a murit?

Sotii sau sotiile mor ori ne parasesc. Prieteniile apun. Sanatatea se vestejeste. Copiii cresc si pleaca de acasa. Circumstantele ne pot obliga sa ne schimbam locul de munca sau sa ne mutam in alta localitate. Visele si siguranta din trecut ne sunt spulberate, sperantele pe care ni le-am pus in viitor au fost inselate. Nimic nu ramane sau devine exact asa cum ne-am asteptat. Viata, din cate se pare, este punctata de pierdere, marcata de abandonuri.

Un crestin insa nu ar trebui sa fie surprins ca lucrurile stau astfel. Noi am fost chemati sa ne pierdem viata pentru a o putea gasi. Asa ca, daca incercam sa-L urmam pe Isus, putem fi siguri ca vom avea de infruntat multe pierderi. Vestea buna – dar greu de primit – a Evangheliei este ca orice pierdere poate deveni ocazia de a primi o viata noua.

In paginile cartii Cand Dumnezeu iti taie calea, M. Craig Barnes, scriind cu o sensibilitate tulburatoare, ca unul care a trait el insusi numeroase pierderi dureroase si a fost nevoit sa dea drumul din maini viselor de care s-a agatat, ne invita pe toti cei care, asemenea lui, am suferit sau continuam sa suferim pierderi dureroase, sa ne intalnim cu o viata noua prin tocmai schimbarile nedorite ce vin peste noi.