Taina Căsătoriei – Mike Mason

lei40,00

Stoc epuizat

Descriere

“Foarte rar se intampla ca o carte sa-mi starneasca un entuziasm atat de mare precum a reusit s-o faca acest amestec de intelepciune, profunzime, prestanta si stralucire. Nu stiu cum as putea caracteriza altfel cele gasite in capitolele de fata. Obligatia de a le prezenta cititorului nu e o corvoada, ci o placere.
Crestini, cititi-le, dar cu mare atentie! Nuantele lor, reverband cuvintele Bibliei asemeni unui diapazon, sunt de o bogatie mult mai mare decat cea cu care suntem obisnuiti. Tineri casatoriti, cititi-le impreuna! Spaima si bucuria noii legaturi ce va uneste vor primi hrana spirituala care le inalta… Dragi cititori, scuzati-mi entuziasmul; paginile lui Mike mi-au amintit ca eu insumi sunt un indragostit. Ii sunt profund recunoscator pentru prospetimea si forta cu care ne dezvaluie maretia rolului pe care il joaca mariajul in planul lui Dumnezeu…”
—James Parker, autorul cartii Sa-L cunoastem pe Dumnezeu

Taina casatoriei este o carte consacrata iubirii conjugale. Prin forta sa de sugestie si multitudinea de semnificatii, cartea a fost distinsa in Statele Unite cu Medalia de aur in cadrul premiilor acordate publicatiilor crestin-evanghelice (ECPA).
Este o profunda meditatie asupra tainelor crestine ce se intrupeaza in miracolul unui adevar adanc, a carui revelatie ne inalta si ne lumineaza.
Dincolo de aspectele mereu atat de inedite ale vietii conjugale cu care se confrunta fiecare cuplu in viata de zi cu zi, aceasta carte dezvaluie si alte misterioase fatete ce converg spre o noua trezire in slava eterna a barbatului si femeii pe care Creatorul ii uneste.