Ce se întâmplă când ne rugăm pentru familiile noastre – Evelyn Christenson

lei21,00

Descriere

STE CINEVA DIN FAMILIA TA IN SUFERINTA?

Iti faci griji pentru siguranta copiilor tai? Ai persoane iubite care nu-L cunosc pe Hristos? Pe familia ta o paste un dezastru financiar? Partenerul de casnicie ti-a fost infidel? Mai mult ca niciodata familiile noastre au nevoie sa fie invaluite si sustinute de o putere mai mare decat a noastra. RUGACIUNEA ofera aceasta putere si tu poti invata sa fii mai eficient in rugaciunea pentru cei dragi.

cu multi ani de experienta si lucrare in domeniul rugaciunii – si din experienta personala de sotie, mama si bunica – Evelyn Christenson ne impartaseste descoperirile pe care i le-a facut Dumnezeu cu privire la lucrurile care se pot intampla atunci cand ne rugam pentru familiile noastre.

Ce se intampla cand ne rugam pentru familiile noastre ne arata:
– cum sa fim tari in credinta cand alti membri ai familiei sufera – chiar si atunci cand se pare ca Dumnezeu nu aude
– cum sa ne rugam pentru restaurarea relatiilor in familie atunci cand apar probleme si neintelgeri
– cum sa ne rugam pentru un bebelus inainte de nasterea sa
– cum sa ne rugam pentru protectie spirituala, emotionala si fizica asupra copiilor nostri
– cum sa ne rugam cand o persoana iubita nu Il cunoaste pe Hristos

Acesta este un manual pentru toti cei ce doresc implicarea lui Dumnezeu in viata familiei lor – din inima unui parinte care cunoaste puterea rugaciunii.

EVELYN CHRISTENSON a condus seminare de rugaciune incepand din 1968. A vorbit la sute de mii de persoane, atat la seminare locale si internationale, cat si la Adunarea Internationala de Rugaciune.