Dorința inimii tale – Sheri Rose Shepherd

lei24,00

Stoc epuizat

Descriere

PENTRU FIECARE FEMEIE CARE A IUBIT VREODATA UN BARBAT…
Sheri Rose Shepherd, consacrata autoare a mai multor carti devenite bestselleruri si mentor spiritual, ne impartaseste cu transparenta totala cateva adevaruri despre cum sa-ti implinesti dorinta inimii in materie de dragoste.

ACEASTA CARTE ESTE SCRISA:
• Pentru femeia casatorita care doreste mai mult de la casnicia ei;
• Pentru femeia necasatorita care doreste sa fie iubita de un barbat evlavios;
• Pentru femeia divortata care doreste si merita o a doua sansa de
a-si regasi dragostea.

Sfaturile practice pe care le ofera Sheri Rose sunt pline de speranta, umor si putere tamaduitoare, fiind presarate si exemplificate cu povesti de dragoste adevarate. Atat cei 20 de ani petrecuti in lucrarea cu femeile, cat si propriile ei lupte maritale au pregatit-o pentru a te putea conduce intr-o calatorie a credintei in care sa-ti descoperi dorinta inimii si sa traiesti mai apoi intr-o perspectiva a eternitatii!

SHERI ROSE SHEPHERD este o autoare premiata, ale carei carti s-au vandut in peste un milion de exemplare. Experientele ei de viata o ajuta sa se identifice cu aproape toate luptele unei femei. A crescut intr-un camin destramat, iar in adolescenta a fost supraponderala: de asemenea, a suferit de dislexie, depresie si tulburari de alimentatie. Cu toate acestea, prin puterea lui Dumnezeu, Sheri Rose a devenit o vorbitoare apreciata la evenimente semnificative cu impact major la nivel national.