Cum să trăiești cu părinții fără să-ți pierzi mințile – Ken Davis

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

Daca va trece cumva prin cap ca aceasta carte a fost scrisa ca sa-i invete pe tineri smecherii prin care sa-i schimbe pe parintii lor, va inselati.

Cartea de fata le sugereaza tinerilor adolescenti cum sa provoace schimbari in familiile in care traiesc, schimband in primul rand ceva in ei insisi. Autorul, Ken Davis, face o radiografie lucida a complexitatii vietii de adolescent care traieste impreuna cu ai sai si foloseste Biblia ca instrumentar obligatoriu pentru armonia ce ar trebui sa domneasca in orice familie, subliniind un lucru pe care nici un tanar nu are voie sa-l uite: Dumnezeu este marele „Maestru al micilor diferente“, Cel care poate elucida orice dilema si pune capat oricarui conflict familial iscat din divergente ce aparent sunt neinsemnate, dar care provoaca multe pagube.

Unele capitole contin intrebari care au rolul de a conduce la o intelegere reciproca si de a initia un dialog constructiv intre parinti si odraslele lor. Incercati sa raspundeti la aceste intrebari, pentru a vedea pe pielea voastra unde duce o buna comunicare. Nu cumva sa aveti impresia ca aceasta carte se adreseaza exclusiv copiilor! Mamele si tatii ar trebui sa o citeasca si ei, din scoarta-n scoarta, pentru ca, prin intermediul ei, vor descoperi un nou mod de a intelege cum iau parintii hotararile, in ce fel isi exercita autoritatea si cum isi arata dragostea fata de copiii lor care se afla in pragul maturitatii.

Cum sa traiesti cu parintii fara sa-ti pierzi mintile! este o carte scrisa intr-un stil extrem de cald si haios despre cea mai importanta relatie a oricarui tanar – aceea cu parintii sai si, mai ales, despre modul in care aceasta relatie determina decisiv tipul de raportare al unui adolescent la cei cu care intra in contact, aici incluzandu-se prietenii, fratii, dar si viitorul partener de viata si propriii copii cand le va veni randul. Relatia parinte-copil nu are decat de castigat de pe urma acestei carti, asa ca nu ar trebui sa va lipseasca din casa.