Ce se intâmplă când femeile se roagă – Evelyn Christenson

lei15,00

Stoc epuizat

Descriere

Descatuseaza puterea rugaciunii in viata ta chiar astazi!

CE SE INTAMPLA CAND FEMEILE SE ROAGA este una dintre cele mai inaltatoare carti despre rugaciune din cate au fost scrise vreodata. Invataturile sale practice si biblice au fost experimentate in sute de seminarii, peste tot in lume, unde barbati si femei au invatat sa inalte rugaciuni mai personale si mai pline de credinta.

Clasic al publicatiilor crestine, CE SE INTAMPLA CAND FEMEILE SE ROAGA a schimbat rugaciunea crestinilor timp de treizeci de ani. Fie ca o citesti pentru prima data – sau o recitesti dupa cativa ani, fiecare pagina contine un adevar care iti afecteaza dinamica rugaciunii. Aceasta carte poate sa-ti schimbe viata de rugaciune – pentru totdeauna!

“Lectura acestui discurs clasic despre puterea rugaciunii mijloceste experienta unei conferinte de rugaciune de durata unei zile, in prezenta unuia dintre marii lideri contemporani ai rugaciunii. Timp de douazeci de ani am lucrat alaturi de Evelyn Christenson, slujind in diverse moduri miscarea nationala de rugaciune. Am vazut cu ochii mei si pot marturisi ca tot ce scrie in aceasta carte este insufletit de propria ei viata!”

David Bryant, Presedinte al Concerts of Prayer International; Presedinte al Americat’s National Prayer Committee

“Evelyn Christenson este un minunat dascal al adevarului biblic si o femeie cucernica a rugaciunii. Ea si-a dedicat semenilor ultimii ani din viata, invatandu-i despre maretia intimitatii cu Cristos pe care o pot experimenta in rugaciune. Scrierile ei sunt cele mai bune dintre cele care s-au scris despre rugaciune.”

Vonette Bright, Membru fondator al Campus Crusade for Christ

“Ce se intampla cand femeile se roaga este prima pe lista cartilor mele favorite. Principiul rugaciunii comunicat in aceasta carte a schimbat modul in care ma rog. Eu nu mai am o viata de rugaciune, viata mea este o rugaciune. Aceasta carte trebuie citita…”

Fern Nichos, Presedinte si fondator al asociatiei Moms in Touch International