Prezbiterii bisericii – Jeramie Rinne

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

CUM ARATA CONDUCEREA EFICIENTA A BISERICII?

In aceasta carte conversationala, pastorul Jeramie Rinne prezinta o descriere usor de inteles a slujbei prezbiterilor, pe care o extrage din invatatura Bibliei cu privire la conducerea bisericii.

Oferind sfaturi practice pentru proaspetii prezbiteri si ajutandu-i pe membrii bisericii sa-i inteleaga mai bine si sa-i sustina pe liderii lor spirituali, acest succint volum ii va incuraja pe prezbiteri sa isi imbratiseze chemarea cu har, intelepciune si claritate a viziunii.

Conducerea, asemenea altor daruri ale Duhului Sfant, este data spre zidirea Trupului lui Cristos. Pavel a aratat clar lui Timotei ca lucrurile nu erau in randuiala intr-o biserica pana cand nu era randuita o conducere adecvata. Majoritatea problemelor nerezolvate din viata bisericii pot fi evaluate ca izvorand dintr-o conducere improprie.

Jeramie Rinne dezvaluie ceea ce Biblia are de spus cu privire la identitatea si activitatea prezbiterului bisericii locale, si face asta cu o prospetime si claritate care ne sunt extrem de utile. Aceasta este o carte pe care prezbiterii pot sa o citeasca impreuna spre folosul lor, si una care va ajuta congregatia sa se roage si sa isi sustina liderii asa incat lucrarea lor sa fie o sursa de bucurie, nu o povara. – Alistar Begg