Oameni mari din Vechiul Testament, vol. II – Iosif Țon

lei38,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Pentru mine si pentru multi din generatia mea, eroii bibliei au prins viata in fiecare miercuri seara cand ne adunam la Biserica Baptista din Iris, Cluj-Napoca, ca sa ascultam mesajul Domnului dat generatiei noastre prin fratele Iosif Ton.

Fiecare generatie care nevoie de eroi, si eroii nostri s-au desprins de pe paginile Scripturii, ca sa ne arate cat de mare este Dumnezeul lor si Dumnezeul nostru. Secretul eroismului lor a fost supunerea fata de Dumnezeu.

“Biblicizati-va gandirea!”, era mereu indemnul fratelui Iosif. “Absorbiti Cuvantul, imitati modelele acestor oameni mari ai lui Dumnezeu.”

Ecoul acestor cuvinte imi rasuna mereu in urechi. Indemnul lor este la fel de actual astazi, pentru ca sa devenim noi insine eroi ai lui Dumnezeu pentru o noua generatie. Dumnezeul profetilor este si Dumnezeul nostru, pentr ca EL este Acelasi, ieri, astazi si in veci. Lista eroilor credintei este completata in fieacre zi cu oameni ca si noi, care, la fel ca si profetii de demult, fac din ascultarea de Dumnezeu prioritatea suprema a vietii lor.