Eva afară din Eden – Cyntia Heald

lei14,00

Categorie:

Descriere

Viata de casnicie a Evei a inceput intr-o gradina frumoasa; totusi Eva si Adam au trait cea mai mare parte a vietii lor intr-o realitate dezolanta, afara din aceasta gradina numita Eden.
Asemenea fiicelor Evei care au ales casatoria, si noi trebuie sa locuim afara din Eden–gradina idilica a fost schimbata intr-o lume plina de provocari si de tentatii.
Cum trebuie sa ne vedem comparativ cu imaginea contemporana a femeii din lumea de astazi? Este oare Scriptura relevanta pentru modul de viata prezent si pentru nevoile existente in zilele noastre?
Am scris acest studiu concentrandu-mi atentia asupra intelegerii biblice cu privire la rolul, scopul si influenta unei sotii crestine. Rugaciunea mea este sa te simti incurajata sa analizezi Cuvantul lui Dumnezeu intr-un mod cu totul nou, si sa cauti sa-L cinstesti pe Domnul si pe sotul tau in libertate si dragoste.
Acest studiu a avut un impact deosebit in viata mea si in relatia mea cu soful meu, Jack. Am descoperit ca daca o femeie are o relatie corecta cu Dumnezeu, va avea o relatie corecta si cu sotul ei.
Fie ca studierea cartii “Eva afara din Eden” sa insemne o imbogatire a vietii si casniciei tale.

— Autoarea