O viață trăită în Duhul – George O. Wood

lei20,00

Stoc epuizat

Descriere

„O viata traita in Duhul” ofera o compilatie completa de perspective cu privire la persoana si lucrarea Duhului Sfant, din partea liderului denominatiunii noastre. Este unica abilitatea lui Dr. Wood de a formula teologia penticostala adevarata in moduri creative si revigorante. El ne impartaseste in mod clar dorinta lui ca penticostalii sa nu fie multumiti cu amintiri despre intalnirile pline de putere pe care le-au avut in trecut cu Duhul Sfant, ci dimpotriva, sa caute sa fie coplesiti de Duhul Sfant si sa demonstreze dovada continua a plinatatii Lui.

Dr Wood afirma clar adevarurile fundamentale pe care Dumnezeu le foloseste in toata lumea pentru a raspandi trezirea spirituala si a aduce o spiritualitate reinnoita. Fiecare credincios trebuie sa citeasca aceasta carte, sa-i absoarba adevarurile, sa le puna in practica si sa le dea mai departe altora.
Stanley M. Horton, ThD

Oportunitatile si provocarile vremurilor noastre necesita o reafirmare proaspata si increzatoare a credintei penticostale care sa contina elemente biblice supranaturale. Cartea lui Dr. Wood face acest lucru intr-o maniera usor de citit si care poate fi predicata in mod eminent.
Edgar R. Lee, S.T.D.

Dr. George O. Wood este superintendent general al Assemblies of God din Statele Unite ale Americii si presedinte al denominatiunii internationale Assemblies of God. Inainte de a fi ales in functiile actuale, a slujit timp de 14 ani ca secretar general.
A fost superintendent asistent al districtului Californiei de sud intre 1988-1993, dupa ce a pastorit de 17 ani New Port Mesa Christian Center din Costa Mesa, California. Fiul unor misionari in China si Tibet, Dr. Wood are doctoratul in teologie pastorala de la seminarul teologic Fuller Theological Seminary si are un doctorat in stiinte juridice de la colegiul Western State University College of Law.