Isus, Omul nostru în slavă – A. W. Tozer

lei15,00

Stoc epuizat

Descriere

Mesaje din epistola carte Evrei

Ati auzit in ultima vreme predici asupra adevarului biblic ca Mantuitorul si Domnul nostru inviat este acum Omul si Mijlocitorul nostru glorificat? Ca El sta la dreapta Maiestatii in locurile ceresti?

Invatatura este clara: Isus este acolo, inviat si glorificat la dreapta Maiestatii in locurile preainalte reprezentand copiii credinciosi ai lui Dumnezeu, Biserica Sa de pe pamant.

Aceasta trebuie sa fie cheia plictiselii noastre din crestinism: nu am pastrat o legatura foarte stransa cu Omul nostru din slava. In bisericile noastre, am tot facut toate lucrurile acelea bisericesti pe care le facem. Le-am facut cu priceperea si cu energia noastra. Insa fara o confirmare stralucitoare si constienta a prezentei lui Dumnezeu, un serviciu bisericesc poate fi foarte plictisitor si mortal. Ne ducem la biserica si aratam plictisiti – chiar si atunci cand se presupune ca noi cantam laudele lui Dumnezeu. Aratam plictisiti pentru ca suntem plictisiti. Daca s-ar face cunoscut adevarul, suntem plictisiti de Dumnezeu, dar suntem prea piosi ca sa recunoastem asta. Cred ca lui Dumnezeu I-ar placea daca un suflet onest si-ar incepe rugaciunea recunoscand: „Doamne, ma rog pentru ca stiu ca trebuie sa o fac, dar adevarul e ca nu vreau sa ma rog. Sunt plictisit de toata treaba asta!” Ma indoiesc ca Dumnezeu Se va mania in fata unei asemenea sinceritati. Mai degraba, cred ca va spune: „Ei bine, exista speranta pentru omul acesta! Omul acesta e onest cu Mine. Majoritatea oamenilor sunt plictisiti de Mine si nu vor s-o recunoasca.”