Învățături din Amos – Bob Fyall

lei20,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Fie ca esti predicator, lider de studii biblice sau lider de tineret, “Colectia Invataturi Biblice” iti va fi un tovaras de incredere in studiile tale. La baza acestei colectii se afla convingerea ca atunci cand invataturile Bibliei sunt prezentate cu credinciosie, auzim clar vocea lui Dumnezeu. Foarte putine sunt comentariile care au in vedere nevoile predicatorilor sau ale invatatorilor din scolile biblice si care au ca punct de referinta predica sau studiul biblic. Predicatorul, predica, studiul biblic si ascultatorul constituie fundamentul acestei colectii.

Cartea Invataturi din Amos, scrisa de dr. Bob Fyall, se inscrie in seria volumelor aparute in aceasta colectie. Bob manifesta o pasiune deosebita pentru predicarea si invatatura din Vechiul Testament si este autorul mai multor carti, printre care se numara Focus on the Bible, volumul despre Daniel.

Evidentiind mai intai o serie de abordari care pot sta la baza unei serii de predici sau studii inspirate din cartea Amos, Bob explica textul prin intermediul a noua studii. Fiecare capitol incearca sa ne conduca de la text la predica, combinand expunerea riguroasa cu aplicatia relevanta si pastrand in permanenta in atentie ideea centrala a pasajului. Fiecare capitol se sfarseste cu o schita de predica sau studiu biblic.

Invataturi din Amos nu numai ca va incuraja la predici si invataturi eficiente din cartea Amos si din alte carti profetice, ci va servi totodata la constientizarea relevantei mesajului profetic pentru zilele noastre.

Dr. Bob Fyall este director la Rutherford House, Edinburgh, incepand cu anul 2003. In cei 14 ani care au precedat aceasta functie, Bob a pregatit studenti pentru lucrarea crestina in Cranmer Hall, St. John’s College, Durham, si a pastorit o biserica in care a luat amploare o importanta lucrare cu studentii. A scris mai multe comentarii, printer care sic el dedicat cartii Daniel.