Hrana din timpurile biblice – Miriam Feinberg Vamosh

lei20,00

Stoc epuizat

Descriere

A fost “fructul oprit” din gradina Edenului un mar? Ce este “pestele Sfantului Petru”? Ce se afla in vasul in care Si-a inmuiat lsus bucatica de paine la Cina cea de Taina?
In paginile acestei carti veti gasi o analiza unica si o trecere in revista usor de citit a fiecarui aspect al hranei mentionate in Biblie, insotite de ilustratii si fotografii fascinante. Veti afla nu numai ce mancau si ce beau oamenii in vremurile biblice, ci si cum isi cultivau roadele, cum le pastrau, cum comercializau hrana si cum o preparau. Veti putea privi, astfel, hrana din perspectiva Sfintei Scripturi, a noilor si profundelor intelesuri simbolice ascunse in spatele oricarui meniu.
Mai mult ca orice, veti gasi insa o colectie fascinanta de retete inspirate din Biblie, retete usor de preparat, ale caror delicioase rezultate le veti putea imparti cu prietenii si familia.
Pe masura ce va veti bucura sa aflati ce mancau cei ce au trait in vremurile biblice, veli putea descoperi si o noua cale de a patrunde in atmosfera fascinanta a lumii Vechiului si Noului Testament. Citind aceasta carte veti descoperi ca Biblia, cea mai importanta sursa de inspiratie pentru viata noastra spirituala, poate fi o sursa de inspiratie si in… bucatarie.

Cuprinde retete autentice din timpul lui Isus !!

Editie bogat ilustrata, tiparita pe hartie velina