Extraordinara aventură a credinței – Bebe Ciaușu

lei35,00

Stoc epuizat

Descriere

Cand citim istoria eroilor din Evrei 11, aflam ca toti au fost oameni ca noi, la fel de obisnuiti, la fel de supusi greselilor si slabiciunilor. Cel care a vazut focul aprinzandu-i jerfa de pe altar a fost un mincinos, iar cel care a despicat Marea Rosie in douapurta in suflet povara unei crime. Femeia salvata din prabusirea unei cetati era prostituata, iar cel care a ucis ursi si lei cu mainile goale si pe un urias inspaimantator doar cu o prastie si o piatra a comis adulter, a mintit si a ucis. Cel in jururl caruia erau asezate multimi de bolnavi, incat macar umbra lui sa treaca peste ele pentru a fi vindecate, s-a lepadat de Cristos, blesatemandu-se ca nu L-a cunoscut niciodata.

Cum au ajuns acestia eroi? Prin ce s-au deosebit de semenii lor? Autorul Epistolei catre evrei raspunde: prin credinta. Toti eroii Bibliei au fost oameni cat se poate de obisnuiti, dar s-au remarcat datorita credintei lor neobisnuite. Dupa toate standardele omenesti, niciunul dintre ei nu s-ar fi calificat sa faca parte din vreo lista de eroi. Dar, cu toate acestea, ei sunt super-eroii lui Dumnezeu, gigantii ce si-au trait vremelnicia intr-o lume a pigmeilor, oameni care au facut ca pamantul sa fie un loc mai bun, doar pentru ca ei au trait o vreme pe el.

Un lucru este cert: eroii nu s-au nascut eroi, ci au devenit eroi in urma exercitarii credintei lor. Urmandu-le exemplul, te invit sa-mi fi partener in cea mai uimitoare aventura a vietii noastre: extraordinara aventura a credintei. Si tu poti fi un erou al credintei!

Bebe Ciausu este pastorul Bisericii Baptiste Harul din Ineu, Arad, si autorul mai multor carti: Chemare la caracter in vremuri de compromis, Romanta Rascumpararii, Domnia lui Cristos in viata credinciosului, Drumul spre casa, Centralitatea lui Cristos, Voi canta doar despre Isus (vol I si II), care este scrisa impreuna cu sotia sa, Bianca.