Exodul – Cristian Barbosu

lei60,00

Descriere

MERITA SA CITESTI ACEASTA CARTE?

Merita. Indiferent ca esti teolog sau nu, Exodul este cartea de capatai in a-ti intelege radacinile credintei iudeo-crestine. In stilu-i caracteristic, autorul cauta sa te duca in acele vremuri, ajutandu-te sa-i intelegi pe evrei in contextul lor, si astfel, intelegandu-i pe ei de atunci, sa te intelegi pe tine azi, fiindca problemele si provocarile sunt aceleasi, dar si Dumnezeu este acelasi – cum i-a ajutat pe ei atunci, te poate ajuta si pe tine acum. De aceea, daca esti interesat sa aprofundezi viata crestina, acest studiu expozitiv-aplicativ te va ajuta si provoca, dar iti va oferi si raspunsuri la multe intrebari practice si pertinente ale vietii.

Unde esti tu Doamne cand Egiptul imi distruge viata? De ce simt a vrei sa-mi vorbesti Doamne, dar eu nu Te inteleg? Cand te poate distruge propria chemare? Cand vin urgiile in viata unui om? Poate ajunge omul la impietrire si oare mai poate iesi din ea? Cand au fost instituite Pastele si de ce? Care este scopul minunilor lui Dumnezeu? Poti iesi din Egipt, dar Egiptul sa nu iasa din tine?

Raspunsul la aceste intrebari si multe altele le vei gasi in aceasta carte. Citeste Exodul, si vei descopieri cum Exodul te citeste pe tine.

CRISTIAN BARBOSU este pastorul Bisericii Harvest Arad. A urmat studiile teologice ale institutului Biblic Moody din Chicago (BA), apoi ale Seminarului Teologic din Dallas (ThM), iar doctoratul (PhD) l-a obtinut la Trinity Evangelical Divinity School din Chicago.