Experiențe Cu Duhul Sfânt – Leona Frances Choy

lei35,00

Descriere

Experiente cu Duhul Sfant este o carte instructiva, si in acelasi timp, inspiratoare. Stilul ei unic de interviu atrage atentia asupra lucrurilor importante ce urmeaza a fi discutate ajutandu-ne sa intelegem mai bine ce au crezut marii oameni ai credintei despre lucrarea Duhului Sfant. Este emotionant sa vedem felul in care Duhul Sfant a devenit real in viata acestor persoane.
Totusi, nu trebuie sa pierdem din vedere ce este aceasta carte in primul rand: o intelegere istorica a conceptiilor mai multor lideri evanghelici cu privire la Duhul Sfant. Ea prezinta o multime de conceptii individuale, dintre care unele sunt aproape opuse una alteia.
Motivul pentru care o publicam nu este sa il incurcam pe cititor, ci sa-l informam. Experiente cu Duhul Sfant este o carte ce se poate citi usor si rapid si care le permite cititorilor sa vada si sa inteleaga principalele invataturi evanghelice despre Duhul Sfant. Ea nu inclina spre o anumita pozitie doctrinara si nici nu este menita sa ne faca sa ajungem la una.