Agenții Apocalipsei – Dr. David Jeremiah

lei29,00

Stoc epuizat

Descriere

Cine ne va vesti sosirea ultimelor zile ale pamantului?

Oare traim zilele din urma? Dar daca personajele prezentate in cartea Apocalipsa se desfasoara in forta astazi? Si daca intr-adevar o fac, cum le putem recunoaste?

In cartea Agentii Apocalipsei, cunoscutul expert in profetie dr. David Jeremiah face ceea ce niciun alt invatator biblic n-a mai facut pana acum. El studiaza Cartea Apocalipsa prin lentilele personajelor sale principale: exilatul, martirii, cei 144 000, cei doi martori, balaurul, fiara care se ridica din pamant, fiara care se ridica din mare, Invingatorul, Imparatul si Judecatorul.

Fiecare capitol incepe cu o povestire bazata pe textele biblice ce reuseste sa aduca profetiile la viata ca niciodata pana acum. Pe masura ce dr. Jeremiah ne prezinta personajele in contextul epocilor si rolurilor lor unice de la sfarsitul vremurilor, el tese o panza bogata a temperamentelor, motivatiilor si conspiratiilor care vor grabi venirea ultimelor zile ale pamantului. Apoi autorul face un studiu detaliat numit “Adevarurile scripturale pe care se bazeaza povestirea”, in care analizeaza unele dintre cele mai dificile pasaje din carte, explicandu-ne cum sa le interpretam si – cel mai important – cum se aplica ele fortelor ostile ce actioneaza azi in lume.

Scena e pregatita si cortina e pe punctul de a fi trasa pentru ultimul act al pamantului. Esti pregatit?