Mai mult decât simple plăceri – Ravi Zacharias

lei40,00

Stoc epuizat

Descriere

O capodopera definitorie a unui lider crestin apologet

De-a lungul carierei sale, Ravi Zacharias s-a confruntat cu unele dintre cele mai dificile intrebari ridicate vreodata despre credinta crestina. Iar intrebarea cea mai tulburatoare a venit din partea unui prieten de-al sau hindus. “Daca aceasta convertire este cu adevarat supranaturala, l-a intrebat barbatul, de ce nu este mai evidenta in viata atat de multor crestini pe care-i cunosc?” “Mai mult decat simple pareri” constituie raspunsul lui Ravi Zacharias la aceasta intrebare.

Alaturi de propria sa contributie, Ravi Zacharias i-a invitat pe membrii echipei Ravi Zacharias International Ministries, inclusiv pe Alister McGrath si John Lennox, sa propuna o noua viziune a apologeticii crestine pentru acest secol.

Vorbind din propriile experientele si expertize, colaboratorii acestei carti ofera indrumari asupra mai multor domenii, printre care:
– Provocarile postmoderne si Biblia
– Provocarile ateismului
– Provocarile Islamului
– Apologetica conversationala
– Provocarile existentiale ale raului si suferintei

“Mai mult decat simple pareri” este o carte ce va va pregati din punct de vedere intelectual, spiritual si relational, pentru ca sa “fiti totdeauna gata sa raspundeti oricui va cere socoteala de nadejdea care este in voi”.