Viața pe care o răsplătește Dumnezeu – Bruce Wilkinson & David Kopp

lei16,00

Stoc epuizat

Descriere

Te uiti la vesnicie prin gaura cheii?

In micuta carte pe care o tii in mana, vei descoperi o legatura directa intre ceea ce faci astazi si ceea ce vei experimenta dupa ce vei muri. Intr-un mod uimitor, se pare ca majoritatea celor care cauta experiente spirituale – incluzand milioanele care Il urmeaza pe Isus – au omis ceea ce El a spus.
Esti tu unul dintre acestia? Daca da, atunci din imaginea ta despre viitor lipsesc cam vre-un miliard de stele.

Dupa agitatia produsa de bestsellerurile lui, Rugaciunea lui Iaebet si Secretele vitei de vie, Bruce Wilkinson iti arata in aceasta carte, ceea ce Isus a spus in legatura cu planul lui Dumnezeu de a te rasplati in vesncie, pentru ceea ce faci azi.

Ceea ce vei descoperi citind aceasta carte, va elibera puterea si potentialul vietii tale chiar din acest moment. Astfel, vei incepe sa traiesti avand siguranta deplina ca ceea ce faci astazi conteaza … pentru eternitate!

DR. BRUCE WILKINSON, este un invatator al Bibliei renumit in intreaga lume, precum si autorul Bestseller-ului nr. 1 al New York Times-ului Rugaciunea lui Iaebet, Secretele vitei de vie, Traind experiente spirituale, si a altor carti. El este fondatorul Misiunii Walk Thru the Bible precum si a Global Vision Resources. Bruce si sotia lui, Darlene Marie, au trei copii si patru nepoti. Locuiesc in Georgia.