Unitatea si Trinitatea Dumnezeirii – Emanoil Căileanu

lei20,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Am constatat că e foarte important să dau o explicație a unității și trinității dumnezeirii, pe înțelesul tuturor, datorită multor învățături care circulă în mediul evanghelistic și care afectează felul nostru de a crede. Credința noastră trebuie să fie corectă și prin urmare e nevoie să fim foarte atenți la ce îi învățăm pe alții, dar pentru aceasta noi trebuie să stăpânim foarte bine această doctrină.

Apostolul Pavel îi spune lui Timotei: ”Ia seama bine la citire, la îndemnare și la învățătura pe care o dai altora… Fii cu luare aminte asupra ta însuți și asupra învățăturii pe care o dai altora, stăruiește în aceste lucruri, căci dacă vei face așa te vei mântui pe tine însuți și pe cei ce te ascultă.” Atunci probabil nu erau așa de multe învățături false ca în ziua de azi. Considerând că din punct de vedere teologic, istoric și biblic am folosit cele mai importante dovezi, desigur sunt multe altele, pentru ca omul de bună credință să înțeleagă această doctrină.

Doresc ca această carte să fie de folos celor care studiază în vreo școală biblică, dar mai ales celor care se îndeletnicesc cu studierea Bibliei. Poate fi folosită în grupele de studiu pentru tineret, la catihizare, la grupele de studiu cu biserica, etc.

M-aș bucura ca această strădanie a mea să fie cu folos. Fiți binecuvântați de Domnul!

Autorul