Ridicarea pânzelor – A. W. Tozer

lei15,00

Stoc epuizat

Descriere

Obligatia noastra cea mai presanta de astazi este sa facem tot ce ne sta in putere ca sa obtinem o trezire care va rezulta intr-o biserica reformata, revitalizata si purificata. Este mult mai important sa avem crestini mai buni decat sa avem mai multi crestini.

Este regretabil faptul ca actualul crestinism pare sa ofere doar doua alegeri: o orthodoxie monotona si palida sau un liberalism care, in efortul sau de a scapa de sufocare, a sarit peste bord si s-a inecat in vartejul necredintei.

Pentru a ne feri de implicatiile personale ale purtarii crucii, am devenit experti in a gasi sau a crea proiecte religioase care sa ne calmeze constiinta si sa faca in asa fel incat lucrurile sa para bune. Printre acestea pot fi numite evanghelismul si misiunile straine.

Adevaratul urmas al lui Hristos nu va intreba: „Daca imbratisez acest adevar, ce ma va costa?” Ci mai degraba, va spune: „Acesta este adevarul; Dumnezeu sa ma ajute sa umblu in el, indiferent ce inseamna asta!”

Este mult mai important sa gandim ganduri evlavioase si sa voim sa facem voia lui Dumnezeu decat sa ne simtim „spirituali”. Sentimentele religioase pot varia si variaza atat de mult de la o persoana la alta, sau chiar in aceeasi persoana pot varia atat de mult de la o clipa la alta, incat nu este niciodata sigur sa te increzi in ele. Haideti ca printr-un act hotarat de credinta sa ne fixam gandurile asupra lucrurilor de sus si Dumnezeu va avea grija de restul.