Războiul invizibil – Chip Ingram

lei30,00

Stoc epuizat

Descriere

Biblia afirma clar: daca esti crestin, te afli in razboi. Abordarea noastra adopta de obicei una din cele doua pozitii extreme: sublinierea exagerata a puterii lui satan sau ignorarea existentei dusmanului personal. „Razboiul invizibil” ofera o abordare echilibrata, biblica, a acestui subiect.

Pornind de la invataturile lui Pavel din Efeseni, capitoul 6, „Razboiul invizibil” prezinta lucrurile pe care trebuie sa le stim despre satan, demoni si razboiul spiritual. Vom invata cum:
– sa ne pregatim pentru lupta spirituala
– sa cultivam o credinta invincibila
– sa fim liberi de influenta demonica

„Nu ai timp pentru raspunsuri banale si vagi la probleme urgente si dificile”, spun Chip Ingram. „Razboiul invizibil” ne va ajuta sa ne intelegem bine pozitia pe care o avem in Cristos, sa imbracam armura spirituala a lui Dumnezeu si sa rezistam atacurilor dusmanului.

Viata crestina este o lupta! Razboiul spiritual este o realitate care trebuie acceptata, nu un concept de dezbatut. Este un subiect abordat uneori de pe pozitii extreme, si, de aceea, recomand cartea lui Chip Ingram pentru abordarea ei biblica si echilibrata, care ne ajuta sa cunoastem realitatea razboiului spiritual, sa ne pregatim pentru el si sa-l invingem pe satan.
Howard G. Hendricks

Prietenul meu Chip ne-a facut tuturor un mare bine. Ne-a amintit ca mai exista o lume… mai importanta si mai periculoasa… unde lupta se desfasoara permanent. Mai mult, cu toata claritatea si conciziunea, el ne arata cum putem birui in aceasta lupta in Numele comandantului nostru, Isus!
Joseph M. Stone