Puterea postului și a rugăciunii – Ronnie Floyd

lei22,00

Stoc epuizat

Descriere

Un act de ascultare poruncit de Scriptura

Disciplina spirituala a postului si a rugaciunii nu este o inovatie, desi neglijarea ei in ultimele decenii face din ea o noua descoperire pentru multi crestini. Ci postul si rugaciunea constituie un act de ascultare poruncit de Scriptura – o modalitate prin care ne smerim profund inaintea lui Dumnezeu, ne apropiem mai mult de El si Il lasam sa vorbeasca si sa actioneze in viata noastra.

Aceasta editie revizuita si adaugita a cartii Puterea postului si rugaciunii ne prezinta intamplari adevarate care vorbesc despre impactul pe care l-au avut rugaciunea si postul asupra vietii autorului Ronnie Floyd si a altora. Cartea contine detalii impresionante ale felului in care lucreaza aceasta disciplina in viata credinciosilor, dar si un ghid practic pentru cei care nu au mai postit niciodata. Materialul adaugat in aceasta noua editie a cartii cuprinde doua capitole care vorbesc despre cum sa postim impreuna ca biserica pentru nevoile unei persoane, ale unei familii sau ale bisericii insasi.

„O carte foarte necesara si oportuna [care] trebuie sa fie pe lista ta de lecturi absolut necesare. Daca pastorii si restul bisericii ar pricepe adevarurile cuprinse in aceste pagini, am putea vedea o mare trezire spirituala in tara noastra.”
– MICHAEL CATT, pastor principal al Bisericii Baptiste Sherwood din Albany, Georgia si producator executiv al filmelor Furtuna de foc (Fireproof) si Credinta in victorie (Facing the Giants)

„Acesta este un mare adevar al vietii mele: poarta spre victorii spirituale a reprezentat-o rugaciunea si postul practicate in mod deliberat. Niciodata nu am simtit o nevoie mai mare de a-L cauta si de a-L cunoaste pe Dumnezeu. Cartea aceasta iti va calauzi pasii spre victorie.”
– DR. JOHNNY HUNT, Presedinte al Conventiei Baptiste de Sud si pastor principal al Bisericii Baptiste Nr. 1 din Woodstock, Georgia