Păcate impresionante – John Piper

lei18,00

Stoc epuizat

Descriere

„Cand ne gandim la holocausturi sau la alte orori, cei mai multi dintre noi ne inchipuim ca Dumnezeu sta cu mainile legate si cu spatele la zid. Ni-l imaginam pe diavolul facand prapad atunci cand Dumnezeu intoarce privirea; incercam sa explicam rational „greselile” Domnului, inchipuindu-ne ca ori de cate ori se petrec tragedii, El a fost neatent si a luat mana de pe carma. Inspirandu-se de pe paginile Scripturii insa, John Piper zugraveste o imagine cu totul diferita, care iti va imbarbata inima, iti va spori curajul si iti va adanci intelegerea «maretiei» suveranitatii lui Dumnezeu.”
JONI EARECKSON TADA, Joni and Friends International Disability Center

„A trebuit sa citesc cartea aceasta de doua ori. Adevarurile profunde despre intelepciunea si puterea suverane ale lui Dumnezeu dezvaluite pe paginile ei au starnit in mine un sentiment coplesitor de recunostinta si siguranta absoluta. Este ceva extraordinar sa ti se aduca aminte de puterea Lui asupra tuturor lucrurilor si cred ca niciodata nu voi mai putea sa predic asa cum o faceam inainte.”
MATT CHANDLER, pastor principal la The Village Church, Highland Village, Texas

„Pastori, asigurati-va ca bisericile voastre citesc aceasta carte!
Nu stiu pe altcineva care sa fi scris la fel de clar despre relatia dintre pacatul omului si suveranitatea lui Dumnezeu cum o face John in Pacate impresionante.”
RANDY POPE, pastor, Perimeter Church, Duluth, Georgia

JOHN PIPER este pastor al bisericii baptiste „Betleem” din Minneapolis, SUA. Printre multele sale carti se numara God is the Gospel, Seeing and savoring Jesus Christ si Don’t waste your life.