O viață binecuvântată – Robert Morris

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

Generozitatea deblocheaza rasplatile promise de Dumnezeu
Descopera bucuraia darniciei si rasplata primirii

Aceasta carte iti va transforma viata in bine, aducandu-ti rezultate financiare garantate, dar va face mai mult decat atat. Va schimba fiecare domeniu al vietii tale: casnicia, sanatatea si relatiile. Atunci cand Dumnezeu transforma inima de la egoism la generozitate, fiecare domeniu al vietii este influentat.

Daca toti credincioasii ar urma indrumarea practica din cartea O viata binecuvantata, orice biserica ar putea fi cladita, fiecare natiune ar avea misionari din belsug si ar culege toate beneficiile care vin ca urmarea a unei inimi generoase. Cu umor, pasiune si claritate, Robert Morris prezinta secretele trairii unei vieti binecuvantate atat financiar, cat si spiritual.

Invatatura lui Robert Morris despre darnicie pune accentul in mod clar acolo unde ii este locul: pe Dumnezeu, pe promisiunea Lui si pe scopul Lui, chemandu-ne sa crestem in harurule darniciei si sa invatam despre ele. Te incurajez sa citesti cartea O viata binecuvantata pentru a spicui principiile si a le pune in practica.

Dr. Dutch Sheets