Intoxicat de Babilon – Steve Gallagher

lei27,00

Stoc epuizat

Descriere

Uluitor de atractiva si extrem de inselatoare, isi ademeneste victimele cu un glas mangaietor si o vraja imbietoare. Este stapana unei case aflate la jumatatea drumului ce duce spre iad si multe sunt victimele pe care le-a nenorocit.

“Babilonul” nu este un loc, ci este mai degraba duhul seducator al Anticristului, care s-a infiltrat pe furis la amvoane, in bancile bisericilor, in librarii si in casele crestinilor. Inarmata cu o vasta paleta de farmece lumesti si rasfaturi dorite, i-a inselat pe credinciosi sa renunte la viata palpitanta pe care o au in Dumnezeu in schimbul cochiliei goale a unei religii lipsite de putere.

Cartea Intoxicat de Babilor smulge masca de pe fata acestei prostituate si expune felul subtil in care si-a intretesut gandirea in structura Bisericii zilelor din urma. Este o serioasa chemare la trezire facuta unei Biserici amortite si inclinata spre placeri firesti, ca sa se intoarca la o traire sfanta.

STEVE GALLAGHER, fondator si presedinte al organizatiei Pure Life Ministries, si-a dedicat viata ca sa-i ajute pe barbati sa infranga pacatele sexuale prin sfintenie si o cautare inflacarata a lui Isus Cristos.