Harul – Max Lucado

lei34,00

Descriere

Harul – mai mult decat meritam, mai maret decat ni l-am putea imagina.

Sensul vietii. Anii pierduti. Alegerile proaste. Dumnezeu are un singur raspuns la toate infrangerile din viata noastra: HARUL

Harul este cea mai buna idee a lui Dumnezeu. Dar oare chiar il intelegem? Iata ce banuiesc eu: ne multumim cu un har ieftin. Cand esti intrebat daca crezi in har, cum ai putea spune ca nu? Dar cartea aceasta pune cateva intrebari mult mai profunde: Ai fost schimbat de har? Modelat de har? Intarit de har? Motivat de har? Alinat de har? Apucat de guler si scuturat bine de har, pana ti-au revenit mintile la cap?

Harul lui Dumnezeu seamana intrucatva cu o ploaie torentiala. Are ceva salbatic in el. Este o apa inspumata, un curent puternic, atat de involvurat ca te intoarce pe dos. Te transforma. Dintr-un om ros de ramuscari te preschimba intr-un om mai bun tocmai din cauza remuscarilor. Din speriat-de-moarte te ajuta sa devii gata-sa-ti-iei-zborul!

Cand intervine harul, tu nu primesti un compliment frumos din partea lui Dumnezeu, ci o inima noua. Ii poti spune transplant spiritual de cord.