Dar dacă e adevărat? – Charles Martin

lei39,00

Calatoria Cu Isus A Unui Romancier

Stoc epuizat

Descriere

In aceste pagini vei gasi compasiunea lui Hristos, inima de Tata a lui Dumnezeu si chemarea duioasa a Duhului Sfant. Fiecare capitol este in sine o calatorie, fiecare rugaciune un balsam vindecator pentru inima ranita si ratacitoare.
—RYAN BRITT, pastor, Biserica Eleven22

Cu ani in urma, romancierul Charles Martin si-a deschis Biblia, si astfel a inceput lupta sa cu cateva intrebari profunde:

Dar daca fiecare cuvant din aceasta poveste este absolut adevarat si ma pot increde in el?
Dar daca prin cuvintele cartii Sale Regele universului imi vorbeste mie direct?
Si daca cred ca Cuvantul Sau este adevarat, care ar trebui sa fie raspunsul meu?
Cartea aceasta este rodul acelei cautari. Cu aceeasi profunzime, sensibilitate si emotie care i-au facut pe milioane de cititori sa-i indrageasca romanele, Martin ne ajuta sa ne angajam fata de principiile fundamentale ale credintei noastre intr-un mod nou si inspirator.

Scriind precum ne-ar fi ghid, Martin face uz de imaginatia povestitorului pentru a arunca o lumina asupra momentelor cheie din Scriptura, cu precadere asupra celor din viata si lucrarea lui Isus. In plus, Martin ne impartaseste momente cheie din propriul sau parcurs ca ucenic—si ca rob—al lui Hristos si ca mentor. Rezultatul este o impresionanta cautare a adevarului care ne ajuta nu doar sa gandim, ci si sa traim diferit. Astazi.

Daca e adevarat pentru tine? Gasirea raspunsului la cea mai importanta intrebare a vietii este adesea o calatorie pe care oamenii se tem sa o intreprinda, pentru ca nu considera ca dispun de instrumentele necesare sau de ghidul potrivit. Cartea aceasta este si una, si alta. Este un instrument pe care Duhul Sfant il va folosi ca sa aduca tamaduire sufletului, fiind totodata o calauza care te va tine de mana atunci cand El te va duce in punctul in care trebuie sa ajungi. Vei regasi in aceste pagini compasiunea lui Isus, inima de Tata a lui Dumnezeu si chemarea duioasa a Duhului Sfant. Fiecare capitol este o calatorie in sine, iar fiecare rugaciune, un balsam vindecator pentru o inima ranita sau instrainata. Daca, intr-adevar, Cuvantul lui Dumnezeu e adevarat, atunci este adevarat pentru tine – iar Charles Martin a zugravit o imagine a sperantei, de care lumea aceasta are disperata nevoie.
—Ryan Britt, pastor, Biserica Eleven22