Dacă există Dumnezeu, de ce există rău? – Norman Geisler

lei18,00

Stoc epuizat

Descriere

De unde a venit raul?
Si de ce nu face Dumnezeu nimic in privinta aceasta?

Problema raului este probabil cea mai dificila dilema cu care crestinii trebuie sa se confrunte. Daca Dumnezeu este plin de bunatate si atotputernic, de ce exista suferinta in lume? Nu poate Dumnezeu sa puna capat crimei, rapirii si foametei? Ce vom spune despre cutremure, uragane si furtunile tsunami? De ce un Dumnezeu perfect nu a putut face o lume perfecta?
In aceasta carte concisa, dar complexa, Dr. Norman L. Geisler raspunde cu atentie la aceste intrebari dificile, oferind explicatii pas cu pas si exemple convingatoare. Il poarta pe cititor printre raspunsuri dovedite in timp, dar asigura in acelasi timp o noua abordare care graviteaza in jurul intrebarii daca aceasta lume este sau nu „cea mai buna cu putinta”. Toate acestea se adauga la vestea incurajatoare pentru credinciosi: Ne putem bizui pe faptul ca Dumnezeu este si iubitor, si atotputernic.

DR. NORMAN GEISLER a fost profesor universitar mai bine de 50 de ani si a tinut conferinte in diverse locuri din lume. Si-a obtinut diploma de masterat la Colegiul Wheaton, iar cea de doctorat in filozofie la Universitatea Loyola. In prezent este rector si profesor emerit de apologetica la Veritas Evangelical Seminary, in Murrieta, California. Este autor si coautor al peste 70 de carti.