Cuibul și biserica – Santosh Poonen

lei5,00

Stoc epuizat

Descriere

Înainte de a merge la cruce pentru a muri pentru păcatele noastre, Domnul Isus Hristos a spus ucenicilor Lui: „Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu să fiți și voi”. Semnele ne arată că ceasul întoarcerii Lui este foarte aproape. Mireasa este în ultimele pregătiri pentru marea nuntă, nunta Mielului. La venirea Lui, nu toți care își spun creștini vor fi răpiți, ci doar Mireasa care se îmbracă acum cu inul subțire, strălucitor și curat.

În această carte autorul ne arată două abordări greșite în ce privește zidirea bisericii locale – congregația și clubul– iar apoi ne arată singura cale de a zidi și de a fi parte din adevărata Biserică. Biserica locală este chemată să fie o expresie vizibilă a Trupului lui Hristos, a Miresei. A fi parte dintr-o asemenea Biserică și a o zidi este chemarea fiecărui creștin autentic. Tu în ce ești implicat? Ce zidești? Încă mai ai o mentalitate denominațională? Uită-te la ceas – e târziu. Trezește-te!
Când „toate aceste lucruri au să se strice”, Mireasa va străluci și va dăinui pentru totdeauna! Aleluia! Vino, Doamne Isuse!
1. Vinul nou are nevoie de burdufuri noi
2. Partea verticală a crucii
3. Partea orizontală a crucii
4. Congregația
5. Clubul
6. Biserica autentică
7. Zidirea Bisericii – fiind un slujitor
8. Dărâmarea Bisericii – fiind un acuzator
9. Grija pentru Biserică – fiind un păstor