Comunitatea bună și frumoasă – James Bryan Smith

lei27,00

Descriere

“Caci in Isus Hristos, nici taierea imprejur, nici netaierea imprejur n-au vreun pret, ci credinta care lucreaza prin dragoste.” Galateni 5:6

James Bryan Smith ne ajuta in a treia carte a Trilogiei Ucenicului sa invatam cum sa traim in relatii bune unii cu altii ca ucenici ai lui Isus. “Ucenicii lui Isus, spune el, nu sunt oameni “angajati cu jumatate de norma” sa practice fapte bune. Ei traiesc in contact permanent cu Imparatia lui Dumnezeu si sunt oameni in care locuieste permanent Cristos. Ei nu spun doar uneori adevarul, nu se sacrifica si nu iarta decat ocazional. Exista un mare numar de posibilitati prin care putem exercita o influenta benefica asupra lumii.”

Cu toate acestea, de multe ori ne-am inteles gresit menirea, avand tendinta de a accentua fie credinta personala, fie dreptatea sociala, una in detrimentul celeilalte. James Smith ne arata prin aceasta carte cum putem practica formarea spiritualaconcomitent cu angajarea comunitara si apoi ne prezinta practici spirituale care imprima adanc in sufletele noastre naratiunile adevarate despre Dumnezeu si despre lume. Conceptiile si smerenia cu care le prezinta ca un calator alaturi de noi toti pe drumul formarii spirituale ne vor ajuta sa traim intr-un mod autentic ca o comunitate de urmasi ai lui Cristos, sa permitem luminii Duhului sa straluceasca in toate relatiile noastre.