Cine sunt în Hristos datorită lui Dumnezeu – Sylvia Gunter

lei20,00

Stoc epuizat

Descriere

Cine sunt in Hristos datorita lui Dumnezeu

Cum putem folosi acest alfabet de la A la Z, pentru a-i oferi lui Dumnezeu cea mai buna oportunitate pentru a ne atinge duhul, sufletul si trupul?
Cum procesam, cum ne rugam, cum contemplam si cum meditam la aceste perechi de adevaruri biblice, astfel incat sa ramana bine inradacinate in duhurile noastre? Metoda antica, veche de cel putin 1700 de ani, este sa-I pui intrebari lui Dumnezeu si sa asculji ce-ti raspunde. Aceasta metoda este cunoscuta sub denumirea latina de “lectio divina”, adica citire sacra. Este un mijloc, o metoda prin care ne punem deoparte suficient timp cu Dumnezeu incat sa ne vorbeasca si sa ne intalnim cu El intr-un mod real. Nu avem casute de bifat, deoarece nu incercam sa “parcurgem o lista” lunara sau anuala. Nu incercam sa acoperim cat mai mult teren intr-o singura zi.
Va voi arata un model. Vreau sa subliniez ca este doar atat: un model. Aceasta abordare ii va ajuta probabil cel mai mult pe cei la care predomina emisfera stanga a creierului, ca sa raspunda lui Dumnezeu cu ambele emisfere ale creierului. Acesta este doar un punct de plecare. Va puteti forma stilul vostru propriu. Dumnezeu este creativ. Ne poate vorbi printr-un rasarit de soare, prin amintirea mainii delicate a unui copil, prin muzica… dar trebuie sa avem o temelie a Cuvantului si a Duhului Sau si sa fim indeajuns de linistiti pentru a-I permite sa inceapa acest proces intr-un mod proaspat, in fiecare zi. Dupa explicatia ce urmeaza, va voi prezenta intrebarile sub forma de schita, apoi de jurnal, in caz ca vreji sa va ajutati de ele. Aceasta nu se vrea a fi o tema de casa. Folosindu-va de ideile acestea, creati-va propriul vostru stil sau “tip de conversatie”.
Poate va va fi de ajutor sa alcatuiti o singura fraza din cele doua versete din fiecare pereche, folosind unul din cuvintele urmatoare care fac legatura intre adevarul referitor la identitatea voastra in Hristos si motivul increderii voastre:
Deoarece… Exemplu: “Eu stau in picioare deoarece El poate.”
lar… Exemplu: “Eu sunt copilul lui Ava, iar El este Ava, Tatal meu.”