Chemarea altarului – Roy Gane

lei18,00

Stoc epuizat

Descriere

“Chemarea Altarului este o carte EXTRAORDINARA! Roy Gane a facut un lucru fantastic, reusind sa lege subiectul cartii de o intamplare reala din zilele noastre si sa trateze teme foarte complexe intr-un format simplu si clar.” Richard M. Davidson, Presedinte al Departamentului “Vechiul Testament”, Universitatea Andrews, Michigan.
“Roy Gane reuseste sa faca dintr-un subiect dificil si controversat, unul usor de inteles si interesant.” Jon Paulien, Profesor de Interpretare a Noului Testament, Universitatea Andrews, Michigan.

“Dr. Gane vine in intampinarea unei nevoi de multa vreme resimtita. “Chemarea Altarului” este scrisa intr-un limbaj accesbil, este bine ilustrata, bogata in idei si provocatoare. Am speranta ca lucrarea va fi de un real folos publicului roman.” Aron Moldovan, pastor.
“N-am citit pana acum o alta carte atat de prietenoasa, biblica si impresionanta cu privire la subiectele biblice despre Sanctuar, iertare, mantuire si Judecata.” Florin Gh. Laiu, Profesor de Exegeza Biblica, Institutul Teologic Adventist Cernica.

“Chemarea Altarului este o carte excelenta, cu un stil direct, cu formulari concise si pline de seva, in care imgaini ceresti sunt transcrise in limbaj uman, placut, abordabil si binefacator.” Gabriel Golea, licentiat al Facultatii de Teologie Protestanta din Strasbourg, Franta.
“Chemarea Altarului poate fi usor citita si inteleasa de orice cautator sincer dupa pacea inimii. Sanctuarul iudaic ne este prezentat ca o dezvaluire mereu proaspata si atractiva a procesului ispasirii.” Teodor Hutanu, pastor