Ce se întâmplă când Dumnezeu răspunde la rugăciune – Evelyn Christenson

lei21,00

Stoc epuizat

Descriere

Binecunoscuta carte a Evelynei Christenson, Ce se intampla cand femeile se roaga, i-a invatat pe multi cititori perspectiva umana a rugaciunii – invatarea cerintelor scripturale pentru putere in rugaciune si punerea acestora in practica.

Continuarea ei, Ce se intampla cand Dumnezeu raspunde la rugaciune, analizeaza perspectiva lui Dumnezeu – ce asteapta El sa se intample cu raspunsurile Sale, ce ni se intampla noua si prin noi dupa ce El raspunde.

Biblia ne reveleaza o multitudine de reactii diferite fata de Dumnezeu atunci cand El raspunde rugaciunii: unele bune, altele rele, unele rebele, altele supuse, unele bucuroase, altele multumitoare sau manioase. Propriile noastre reactii la raspunsurile lui Dumnezeu pot fi multe si la fel de variate. Decizia ne apartine.

Evelyn ne reaminteste ca un raspuns la rugaciune nu este un punct final in sine, ci reprezinta intotdeauna deschiderea unei usi din partea lui Dumnezeu in viata noastra si intrarea intr-o noua era pe care El a pregatit-o pentru noi.

Acum este momentul sa pasiti prin usa deschisa de Dumnezeu si sa experimentati scopurile Sale, din ce in ce mai profunde, pentru viata voastra!

„Va invit sa o cunoasteti pe prietena mea, Evelyn Christenson – ca pe femeia care contopeste viata de rugaciune cu propria ei viata. Evelyn a descoperit ea insasi ce se intampla cand Dumnezeu raspunde la rugaciune. Este tot atat de dornica sa impartaseasca aceasta descoperire cu noi, dupa cat este de dornica sa-si dedice intreaga viata slujindu-L pe Dumnezeul pe care-L iubeste.” – Fragment din Prologul lui CHARLES COLSON

Despre autoare:
EVELYN CHRISTENSON a condus seminare de rugaciune incepand din anul 1968. A tinut prelegeri in fata a sute de mii de oameni atat in cadrul seminarelor locale si internationale, cat si in cadrul Adunarii Internationale de Rugaciune. Alte carti scrise de Evelyn Christenson sunt: Ce se intampla cand femeile se roaga, Doamne, schimba-ma!, Ce se intampla cand ne rugam pentru familiile noastre, Sa pierzi si totusi sa castigi, Infruntand printul intunericului.